TakipIR -(Trackir ve Delanclip'in Türkiye versiyonu) IR ışık kaynağının, kamera ve yazılım tarafından algılanarak, kafa hareketlerinin takip edilmesi

Merhaba,
Bilgisayar mühendislerinden oluşan bir grubuz. https://delanengineering.com/ adresinden ulaşabiliceğiniz ürünün birebir aynısını burada ürettik. Euro Truck ile çok uyumlu çalışıyor, test ettik.Türkiye’de ürünümüzü pazarlamak istiyoruz. DCS,Falcon ve birçok oyunla uyumlu çalışmaktadır. Web sayfamız www.takipir.com.

SimulasyonTürk adresinden gelenlere özel Promasyon Kodu: indirimST

https://www.takipir.com/index.php?route=information/information&information_id=13 adresinde, Falcon ile kendi üretimimiz olan TakipIR’nin test videosunu görebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Murat/ Mustafa

10 Beğeni

Fiyatı makul gibi duruyor. DCS için alınır

Ürün şu an elimde :smiley: teşekkürler @Techno.Track

3 Beğeni

Test videosu yayınlarsan muhteşem olur. Burada her ne kadar ETS için bulunsam da 15 yıllık flight sim’ciyim. Bütün çocukluğum trackir hayali ile geçti ama bütçemiz el vermedi. Algılama kabiliyetini gösteren bir tanıtım videosu çekebilir misin? Sepetime attım video’nu bekliyorum :slight_smile:

(Heyecandan doğru dürüst bakmamışım ki siteye :slight_smile: Kendi falcon videoları varmış)

2 Beğeni

Ben de evde el yordamı ile bir tane yapmıştım ve gayet güzel çalışıyordu fakat ledleeden biri patlayınca bir daha uğraşmadım.

Girişimciliğinizi tebrik ederim fakat pilli (kablosuz) versiyonunu çıkarsanız alternatif olarak benim tercihim o olurdu. Çünkü kablo biraz kısıtlayıcı oluyor, kulaklık da takınca kablo kalabalığı oluyor.

Ayrıca benim ps3 eye kameram var kamerasız sadece aparatı satiyormusunuz, satıyorsanız kaç tl olur? Ben de hem ets hem de prepar üzerinden flight sim oynayan biriyim. Ben 1 tane alacağım ve fikirlerimi de buradan yazarım.

War Thunder şu an oynamıyorum joystick testi için geçenlerde indirmiştim harika bir olay ancak önce ETS 2 ile başlayabilirim sistemi çözmem lazım biraz karışık.
Sırasıyla diğerlerine geçerim. Bu sistemlerin hepsi aynı mantıkta çalışıyor ve bütün oyunlar destekleniyor. Diğer cihazlarda nasıl çalışıyorsa burada da aynı oluyor.

@staniss o kamerada bir işlem yapıyorlardı diye biliyorum https://www.takipir.com/index.php?route=product/category&path=63 sensörler 150 TL

@staniss
Merhabalar, evet kablosuz bir şekilde hazır bir tasarımımız mevcut fakat kademe kademe olarak ilerlediğimizi ele alırsak sonraki aşamalarda yayınlamayı düşünüyoruz.
Ayrıca ürünümüz tek olarakta alınabilir durumda, https://www.takipir.com/index.php?route=product/category&path=63 adresinden ulaşabilirsiniz.
Sunu belirtmek isteriz ki, Ps3 kamera’da bulunan ir filtrelerinin sökülmesi gerekiyor, aksi durumda ürün istediğiniz şekilde reaksiyon vermeyecektir.

@Semih_Batuk
Merhabalar, sitemizde örnek bir kaç videomuz mevcut.
Ürünümüzün sorunsuz çalıştığını garanti edebiliriz.
Bilgilendirme almak için : +90 531 573 41 27 'den bize ulaşabilirsiniz.

şu an az çok ayarını yaptım daha önce kamera ile yıllar önce kamera ile bir şeyler denemiştim :smiley:

kamera siyah oluyor yani ps3 eye camera ayarlarından yapıyorsunuz sonra sensörleri kamera opentrackte saptıyor ve senkronize oluyor tabii konuma göre hassasiyet ayarı yapmanız lazım :smiley:
malum ben videolarda sağa sola bişeye bakarken gerçekteki gibi hareket ediyorum bunun nedeni biraz da fovun düşük olmasından :smiley: bununla tam senkronize oluruz

1 Beğeni

@HasanOfke
Ana amacımız oyundaki gerçekliği arttırmak, umarım başarılı olmuşuzdur.
Ürünümüzü beğenmenize sevindik, iyi oyunlar dileriz :slight_smile:

1 Beğeni

hocam daha önce yurtdışından almayı planlamıştım fiyatlar çok fahiş gelmişti yani sitenize bir göz attım gerçekten yurtdışı fiyatlarına göre oldukça ucuz olmuş.
Tam olarak çalışmasına garanti veriyor musunuz ? Referans sağlayabilir misiniz ?

Evet yurtdışını baz alırsak fiyatlarımız gayet uygun gözüküyor. :slight_smile:
Çalışma konusunda tüm içtenliğimizle belirtebiliriz ki ürünümüz oldukça iyi çalışmaktadır.
Referans olarakta, form adminlerinden @HasanOfke 'ye bir ürün gönderimi yaptık, kendisine ulaşabilirsiniz.

kısa bir test videosu yükledim ancak daha sonra bir sürü ayar yaptım şu an çok daha iyi :smiley:

yani mantıken her şey standart ve olması gerektiği gibi çalışıyor mühim olan opentrack yazılımında ets2de kendinize göre yaw pitc roll değerlerini ayarlamak

renault range t videosunda bununla oynayacağım sonra da nasıl yapıldığını gösteririz

3 Beğeni

@HasanOfke
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederiz. :slight_smile:
Dediğin gibi Opentrack yazılımında kişilerin kendisine göre ayarlamalar yapması gerekiyor.

@HasanOfke video için teşekkür ederim ya trackir vardı bir aralar cok heves etmiştim cidden pahalıydı şuan yine ust dizey pahalı bir ürün ülkemize gelmiş olması ve trackir ye gore cok makul fiyata satılması iştahımı açtı 1 ürün alacağım peşinden olumlu sonuclar alırsam bir arkadaşımada hediye etmeyi düşnüyorum yukarıdaki web sitesi size ait değil mi ? @Techno.Track

2 Beğeni

T Range videosunda kullandım biraz daha ayarlama ile çok güzel olacak. Büyük kolaylık sağlıyor. :smiley: Bir de araç yeni olunca inanılmaz güzeldi. :slight_smile: Video birkaç saate yayında… (İlk olduğunu unutmayalım)

2 Beğeni

@HasanOfke yayınlandıgında beni haberdar eder misin ?

buraya atacağım zaten :smiley: yaparız

sagolasın :slight_smile:

Türk yapımı baş takip cihazı TakipIR ile yeni gelen Renault Trucks T Range çekicisini test ediyoruz. Çok bekledik ama sonunda değdi ve kaliteli bir araca sahip olduk. TakipIR videoları keyifle devam edecek.

@stepped performansını izleyebilirsin TrackIR olunca biraz mevzu uzadı bakalım ince ayarlar ne yapacak @Techno.Track

3 Beğeni