Teşekkür ederim şimdi her şey netleşti. Modlar gözümü korkutuyor açıkçası. Bu save’i öğrenmeye adıyorum. İyice öğrendikten sonra modlara da girerim. Şu an su yönetimi hariç her şey açık. Birde eğitim basit seviyede.
suyu 3 sekilde elde edebilirsin…satin alarak - deniz veya golden cekerek - kuyu kurabilirsin.
cektigin suyu fabrikalara verebilirsin ama icme suyu icin tesiste filtreleme ve ilaclama yapip kalitesini %96-99 lara cikartman gerekir. ondan sonra dagitim icin sistemi kurabilirsin. ayni elektrikteki gibi bir dagitim merkezi var 200-300m civarina dagitabilen. aralara pompa motoru kurmali ve elektigini ayarlamalisin,
Su işi sıkıntıymış ya. Su yönetimini kapalı tutuyorum. Belki ilk ve orta okulu açarım.
evet su ile birlikte kanalizasyon ve atik- aritma sistemide devreye giriyor. egitimi acinca cocuk bahcesi devreye giriyordu demi ? yanlis hatirlamiyorsam o acik olunca aileler cocuklarini krese birakamazsa isci sayisinda dusus oluyordu.
Evet çocuklarla ilgili bir kaç şey açılıyor. Olsun halkın refahı her şeyden önemlidir. Gerekirse daha fazla konut inşa ederiz.
SON BÜYÜK GÜNCELLEME
Yıl sonunda gelecek olan tam sürümden önce son güncellemeyi çıkarmışlar.
- Waste management: citizens and industries producing up to 10 components of waste such as metal scrap, aluminium scrap, constructon waste, burnable waste, ash, etc.
- Demolition: if you wanna to demolish something you need to handle demolition vehicles (or pay for demolition) and then you need to handle waste from the demolition site.
- Maintenance: now the vehicles and buildings wear out and you need to reconstruct and fix them.
- Mods incorporation: the best mods were added into the game such as residential buildings, factories, aggregate storages, different models of trains, etc.
- New western vehicles: purchase vehicles made in the West using dollars.
- Graphical upgrade: various replacement of placeholder graphics.
- Research: many features and buildings are now locked behind the research.
- Fertilizing: fertilize your fields to get more crops.
- Single lane roads.
tam sürümü de gelecek ama biz daha ilk güncellemelerde sovyetlerden kaçmıştık geri dönenin neyse
cities skylines 2 oynarız.
Turkiye haritasi modu bozulunca yeni haritada yeni guncellemelerle basladik. ekip cok basarili isler yapiyorlar. suanda programlarina gore gidiyorlar diyebiliriz. buda sehre yakin bir sinir kapisindan goruntu. sehri yeni kurarken genelde boyle sira olur.
Aslında bir ara başladım tam çözdüm derken araya başka şeyler girdi.
Şimdilik Snowrunner - Mudrunner ikilisinden sıyrılabilirsem buna da bakacağım.
Çok fazla detay var ama çok zor değil. Yavaş yavaş bir şeyleri oturtarak ilerlemek keyifli oluyor.
İşte o detayları çözdüm ama tam oyunu oynamaya başlayacakken tatil dönemi girdi memleketlere falan gittim geldim derken kaynadı. Sonra başka oyunlara sardım.
Bana da aynı oldu. İyi bir düzen kurmuştum. Şimdi gözüm korkuyor tekrar girmeye.
Turkce dil destegi ile ilgili calisma yapan oldumu! gercekten birbilgi varmi yoksa google translate mi olacak
Tekrar oynama zamanı geldi. En son tam 1 sene önce oynamıştım…
Tam sürüm çıktı ve Türkçe dil desteği geldi. Girmedim.
Oyun aldi başını gitti, çok iyi özellikler geldi. Başlamak isteyipte nereden ve nasıl başlayacağını bilemeyenler için bir video daha. Daha fazlası için kanalı takip etmeyi unutmayın. Hadi sağlıcakla kalın.
oyundaki kış olayına bi düzeltme lazım. evlere rus usulü sıcak su basmak yerine marketlere yakacak odun ve/veya fuel-oil tedariği ile de ısınsalar çok güzel olacak. sırf bu yüzden kış modunu açamıyorum, oynarken tek mevsim de sıkıyor bir yerden sonra.
Devlet ne güzel kolay bir yöntemle sıcak su ve ısınma hizmeti veriyor. Milleti kömürle odunla uğraştırmaya gerek yok.
istediginin olma ihtimali yok sanirim. bas edemezsin kargo isleriyle. en kotu ihtimal mahalle bazindaki isitma sistemini mesela 200-400 J arasindaki dagitim merkezini kurmazsinda 20-30 J olan kucuk dagitim yerlerini, odun,elektrik,petrol,mazot secenekleri olanlarla deneyebilirsin.
Binalarin bakimi, araclarin km bakimi, copler yada geri donusum gibi isleride gercekcide oynarsan bence cok kasar o ozellik. neyse gelirse bakariz yok demeyizde yinede zor olur.