bugün ondan önce yetişebilecek miyim diye sürekli saate baktım 18.00.05 olduğunda @OzerCebeci çoktan paylaşmıştı blogu
Sıkıntı yok knk sende paylaş bir şey olmaz Yani şimdi kavga mı edelim dövüş mü edelim yani sen paylaş ben paylaş başkası paylaşsın sıkıntı yok benim için problem değil yani ben haber paylaşmışım ha sen ha bir başkası boş ver de sen paylaşsana izin verirsen paylaşırım ve ben bu arada çalıştığım halde paylaşıyorum yani sizi bilmiyorum ama ben çalıştığım halde paylaşıyorum yani sıkıntı yok hadi hepinize iyi akşamlar
Olay o değil sen 18’e alarm mı kuruyon dayıoğlu hep dakiksin vallahi, @ugurekc’nin konuşabilen ve blogçu versiyonu gibisin
Bir tarafta blog konusunda pro olan @OzerCebeci ,
Diğer tarafta konu açma konusunda pro olan @ugurekc
Kim kazanır?
- Uğur
- Özer
ben uğurcuyum birader
adamı küstürdünüz ne güzel açıyordu her şeyi
admin olarak geri dönmesi gerek
Özer yapay zeka bence usta. Blog linki paylaşmaya programlanmış yapay zeka.
Yok yapay zeka değilim ben knk sadece ETS 2 ve ats yi sevdiğim için haberlerini paylaşmak istiyorum o kadar
Özer kendine oy atmışsın özerrrrr
La olm senin Pp niye Serhat Akın’ın gençliğine benziyor la
Valla ya ayıp ettiler ugura
Güney Dakota , çeşitli manzaralara ve zengin bir yaban hayatına ev sahipliği yapan güzel bir eyalettir. Harita tasarımcılarımızın için geliştirilmekte olan bu harita eklentisi için şu anda yeniden yarattığı doğal mekanlardan bazılarına bir göz atalım .
Mount Rushmore eyaleti, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Merkez Bölgesi’nde yer almaktadır. Bu konumlardan alınan ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi, Güney Dakota’nın manzarası, kırsal kesimin uçsuz bucaksız manzaralarına sahip geniş düzlüklerden, engebeli tepelere, yemyeşil ormanlara, verimli tarlalara ve yol kenarlarındaki çarpıcı kaya oluşumlarına kadar uzanan, gerçekten eşsiz bir sürüş deneyimi sunuyor.
Eyaletin batı kesiminde, Black Hills olarak bilinen, yoğun ormanlar ve kubbe şeklindeki dağlarla dolu bir bölgeyle karşılaşacaksınız. Sturgis veya Hot Springs gibi güzel şehirlerden geçen US 85, US 385, US 18 ve SD-44 gibi çeşitli doğal rotalar bu güzel milli parkın içinden geçmektedir.
Daha doğuya doğru ilerledikçe, eyaletin doğusundan batısına uzanan ve tıpkı SD-44 gibi muhteşem Badlands Milli Parkı’nın yakınından geçen Interstate 90’ı kullanabilirsiniz.
Ardından, Güney Dakota’nın merkezinden akan ve eyaleti ikiye bölen Missouri Nehri’ni geçeceksiniz. Doğu yakasında, geniş ve engebeli tepeler, düz nehir vadileri ve uçsuz bucaksız ayçiçeği tarlalarından oluşan Prairie Ovaları yer alır. Özellikle bölgenin bozulmamış doğal güzelliğini gözler önüne seren SD-34, US 50, SD-50, I-90 ve US 18 gibi yollarda araç kullanırken bu güzel yerleri fark edebileceksiniz
modum vallahi bu. florida ve new york gelmeden olmuyor yeter
Yeni çekicilerde camın kenarındaki noktalı siyah kısımları yaptılar bu gibi eski modellerde o bölgeler çok göze batmaya başladı. Son model Cascadia yeni olmasına rağmen eski modelden devşirme olduğu için onunda böyle eski şekilde görünüyor.