Öyle maalesef bende geçen yıl üye olurken baya uğraştım tr yamayı upload ederdim arkadaş benden önce halletmiş
@turko35408 cok sagol varmi banlamami istedigin biri
@fsmemoli sanada ayrica cok tesekkur ederim
isiniz rast gitsin
Sağlam güldüm ama.
SnowRunner v34 Türkçe Yama Güncellemesi Çıktı!
v34 Güncelleme Notları:
- Mack Dual Pack Dlc çevrildi
- Kenworth Dual Pack Dlc çevrildi
rica ederim. tekrar lazım olursa mesaj atın indirip upload ederim üyelikle uğraşmayın
Çok alakasız olacak ama bu şekilde Türkçe yamanın oyunu kastırdığı doğru mudur veya yaşayan var mı?
ilginctir ama oyle boyle kasma degil. daha sonradan eklenen bir dosya var, onda sorunsuz oynuyorum.
Peki bu sorunsuz çalışıyor mu? Türkçe çevirinin oyunu kastırması ilk düşüncede mantıksız geliyor da ondan sordum abi.
Bende sorun yok.
Teşekkürler.
valla bende ilk kez duydum tr dilde kasmayı ben hiç yaşamadım çünkü. gerçi ben sadece setting de tr ye çevrilen dosyayı açıp oradan yazıları kopyala oyundaki ing dil dosyasına yapıştır yapıyorum her zaman
ekleme yapalım yamayı denedim kasma falan yok ama tavsiyem sadece tr ye çevrilmiş ing dil dosyasını açıp tr yazıları kopyalayıp yapıştırın oyundaki ing dosyasına
arkadaşlar oyun mu kafayı yedi yoksa oyunda ekonomik kriz mi başladı
zira depoda mal yok diyor ve başka hiç bir depoda da göstermiyor resimdeki boruyu var diye eee ben nereden bulurum bu boruyu abi sende yoksa
Craft yapacaksın hocam. 1 küçük boru+2 metal merdane= 1 orta boy boru gibi. Üretim sahasına araç götür neler lazımmış öğren.
işin garibi boruyu seçince altta metal merdane çıkıyor ve yükleme de olmuyor onu çözemedim tam anlayamadım başka depoya mı araç götüreyim?
Hangi haritadasın? Soldaki aşağı okla ne lazımsa onu depoya atacaksın. Ortadaki dişliyle ne lazımsa onu craftlayacaksın. Sağdaki yukarı ok ile de kamyona aktaracaksın.
Mesela burada diyor ki, orta boy boru için 2 metal merdane bir küçük boy boru lazım.
YUKON KUZEY AMERİKA. sanırım dediğn gibi öyle yapıcam çünkü başka depoda var görünen boru hiç bir yere yüklenmiyor
örnek
eyvah dostum ben yeni fark ettim ya bu konu tr yama konusuymuş ben oyun konusuyla karıştırmışım silsek mi acaba aynen oraya götürcem eksik olan malları
pardon arkadaşlar konuları karıştırmışım yeni fark ettim
admin isterse silebilir