SiSL ile Edirne’den Özel Yayın Perşembe akşamı 20:00’de!

avrupada yapacak dlc kalmayınca ne olacak ölçeklendirilme düşürülebilirmi ?

Soruları cevapladığı için Selçuk abiye teşekkürler.

kariyer modu değiştirilecek dendi ve 4 noktadan süspansiyon geliceği söylendi hala gelmedi ne zaman gelicek vaz mı geçildi

ATS’de trafikte halen daha Peterbilt 389 ile Kenworth 990 neden bu kadar sıklıkta var? Şirketlerin kullanmadığı kamyonlar bunlar.

Gece için kabin için tepe lambası gelsin

Texas DLCsi pandemi sürecindeki gibi çok gecikmez değil mi ? Yayın için teşekkür ederim :+1:

WOT için Sanal Şirket sistemi gelse , Topluluk için iyi bir aksiyon olur :+1:

yayında duyduğum kadarıyla sisl 10.yıla özel sürpriz dedi :smiley: içimdeki sesler birşeyler mırıldanıyor ama hadi bakalım…

1 Beğeni

Yayında yine cevap alamadım soruma, sadece yol bilgisayarı birebir aynı yapılamaz dendi ama zaten ben bilerek göstergeleri sormuştım. :smiley: Her neyse yayının daha başlarında bu blog konuşulurken, eski Man E6’nın üzerinde yapıldığını söyledi Selçuk abi. Sanırım bundan kaynaklı yol bilgisayarı hariç ‘‘kadranlara’’ dokunulmamış sanırsam… Ama hala hatalı bunun farkında olduklarını düşünmüyorum ki video da ve resimde çok net belli oluyor renkler ve fontlar.

Umarım bir gün düzeltilir. :smiley:

2 Beğeni

Cidden birgün scs softwarenin zaman ayırıp düzelteceğine inanıyor musunuz ? Adamlar pleyt güncellendi hâlâ Man Tgx Euro 6 4x2 şaside pleyt yeşil görünüyor :grin:

1 Beğeni

Detaylara ciddiyet göstermeye göstermeye oyundan soğuttular insanı. Hangi araca geçsem ilk yaptığım şey dashboard modu bulmak ve yüklemek oluyor. Modcunun yapabildiği dashboardı aracı sıfırdan çizen SCS yapamıyorsa yuh olsun o SCS’ye. Söylenecek başka birşey yok.

1 Beğeni

Hocam bunlar basit ve yapılması kolay olan şeyler. (Hayalet gösterge yapan insanlar bunu yapamayacak mı? diye, ‘DAF’.) Ekstra bir özellik de değil. Orijinal araçta bulunan var olan bir şey, es geçilmesi garip geliyor. Pleyt markası getirip üzerine ismini yazabiliyorsunuz da bu görmezden mi geliniyor yani… Man bu oyunun ilk zamanlarından lisanslı aracı değil mi? Garip yani bunu fark eden tek ben veya bizler değiliz, inan Scs forumlarında da yazan olmuştur yani… Ama bi rework olsun bi güncelleme olsun yok yani neredeyse 1 sene olacak…

3 Beğeni

Hala oyun icindekiyle farkinin nerede oldugunu anlayamadim. Sagdaki mph harici…

Yazı fontu ve büyüklükleri yanlış, renklendirmeleri de yanlış. Oyundaki yazılar ufacık normalde eski E5’de ve ilk E6 modellerde öyleydi EF3 ile yazı fontları değişti ve boyutları büyüdü. Hatta ilk attığım videoda bariz belli oluyor yazıların farkı

Oyundaki E6 ama gerçekte E5 modelin göstergeleri kullanılmış

E5 kadranlar videoda / oyundaki E6 modelde bile böyle görünüyorlar

Gerçekte Euro6 ve oyuna eklenen EF3’de olması gereken hali;

3 Beğeni

Düz euro 6 kadranı da pek iç açıcı değil, rakamlar piksel piksel ama kaplama renkleri daha gerçekçi bence. En azından efl 3 düzeltilmeli keyifli bir şekilde kullanamıyorum ben de.

1 Beğeni

Evet, işte benimde dediğim Ef3 ile oyuna eklenen son modelde kadranların rengi beyaz olmalı ve yazan yazıların fontları videodaki gibi olmalı ve büyütülmeli. Gerçekte de zaten böyle oldu yazılar büyüdü ve fontlar değişti, renklerde beyaz oldu.

En baştan @Barbaros_Yanik paylaştığı video başlangıç kısmında araç çalıştırılırken gelen logo bile yok ets 2 de :smile:

Hocam renkleri duyurudan kısa bir süre sonra beyaz yapmış olmaları lazım, bir o doğru zaten. :smiley:

Hayır logoyu geçtim, yazan yazıların fontu ve büyüklükleri doğru olsa… :smiley: Ayrıca hatırladığım kadarıyla yazılar beyaz olmadı oyunda hala kırmızı.

Yani ben şu yüzden onu örnek gösterdim aracın şaaak diye çalışması bana çok garip geliyor :smiley:

1 Beğeni