Simuş Özel Harekat [ S.Ö.H.]

Öncelikle S.Ö.H. nasıl meydana geldi?

S.Ö.H. 23 Nisan 2017 tarihinde @erendpt tarafından özel sohbet grubu olarak facebook üzerinden hayata başladı.Bu grupta Facebook SimulasyonTÜRK üyelerinin bir kısmı vardı… Daha sonradan Simuş Özel Harekat ismini @Kamsci tarafından aldı.

Neden Simuş?
Simuş aslında SimulasyonTÜRK’ün maskotu haline gelmiş olan oyuncak bir köpeğin adıdır. Simuş adıda tabiki SimulasyonTÜRK üyeleri sayesinde bulunmuştur.

Zavallı Simuş çeşitli işkenceler görüyor Hasan bey tarafından…

S.Ö.H. Grubu nedir?

SimulasyonTÜRK ailesi altında tanışıp zamanla kaynaşıp samimi bir ortam yakalayanların bulunduğu ve genelde ETS 2,ATS,GTA V,Battlefield,Cs gibi oyunların oynandığı gruptur…

SÖH içerikleri;

Henüz çok fazla yapılmış içeriğimiz olmasada gruba yakışacak ve adıyla uyumlu şekilde Battlefield oyun Trailer larını alıp saçma ve gereksiz şekilde ekleme çıkarma yaparak grup sanki görevdeymiş gibi bir hava elde etmek istediğim bir video serisi;

SÖH Trailer #1

SÖH Trailer #2

SÖH Trailer #3

Zamanla bu tarz hoşuma giden ve bize uydurabileceğim oyun trailer videoları buldukça keşfettikce bu videolara yenileri eklenicektir…

  1. Bir içerik olarak sayılabilecek şey ise oyun içerisinde çekilen fotoğraflar ve videolar…

Video içerikleri olarak genelde @Baby’nin ve Benim yapmış olduğu FunnyMoments lar var…

DipNOT: Ekran Görüntüleri ve Videolar SimulasyonKlübü , @Baby’nin Youtube kanalı ve Benim kanalımdan alınmıştır…

@Baby’nin Youtube Kanalı; https://www.youtube.com/channel/UCiEGGS-p-sIO6GihRA0_yAg
Facebook Grubu; Simülasyon TÜRK | Facebook

Konuyu daha önce oluşturmam gerekiyordu hatta taslağını hazırlamış ve öylece bırakmıştım kısmet bugüneymiş…
#WeAreSOH

8 Beğeni

Son dönemlerde yaşanan olaylardan sonra ( Çok gizli ) S.Ö.H. olarak çok tepkiliyiz. (!) :exploding_head:
Demem o ki;
“Ortalık karısacak;vaziyet alın!” :cowboy_hat_face:
#WeAreSOH

2 Beğeni

Bugün canlı yayında yerel saat ile 20:45 sularında İçerisinde Simuşun ve 2 SÖH ajanının bulunduğu konvoy bir Rus tarafından saldırıya uğradı…

Saldırıyı yapan Rus bizim çok gizli SÖH ajanlarımızdan birtanesiydi…
Hem çekilişin hiç bir söh ajanına çıkmamasından dolayı hemde son zamanlarda Simuş beyin SÖH ile çok fazla karşı karşıya gelmesinden dolayı bu ve bunun gibi saldırılar gün geçtikce devam edicek ve artıcak. Bu bir Darbe girişimi değildir. Saldırı sonucu Simuş’ta her hangi bir yaralanma olmadı ancak ciddi anlamda maddi kayıp meydana geldi.

Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1

#WeAreSOH

2 Beğeni

Umarım vermek istediğimiz mesaj ilgili kişiler tarafından alınmıştır… :smiley:
Ha anlamak istemiyor mu…

#WeareSÖH

Bugün yerel saat ile 21:20-21:36 saatleri arasında bir saldırı düzenledik ve site 16 dakika kadar erişime kapanmıştır! Bu süre zarfında siteyi kullanamayan kullanıcılardan özür dileriz.
Bu saldırıyı düzenleyen tabiki yine çok gizli S.Ö.H. üyelerinden bir tanesi olan x. Yukarıda @Kamsci 'nın belirttiği üzere bu kesinlikle darbe girişimi değildir, sadece belli nedenlerden dolayı simuşa vermek istediğimiz bir mesajdır!
#WeareSÖH

1 Beğeni

Madem özür dileyeceğiz S.Ö.H. olarak neden saldırı yapıyoruz? Ve de lütfen ünsüz yumuşamasına dikkat edelim.

SÖH tarafında sinirler gerilmeye devam ediyor! Bunun sorumlusu kim?
Kadroya rıza babayıda ekledik.Çare olabilecek mi? :smile:

3 Beğeni

Simuş Özel Harekat olarak 2019 yılında sevdiklerinizle beraber sağlıklı bir yıl geçirmenizi diliyoruz.
Ayrıca, ruhunu kaybedenlerin ruhunu tez vakitte geri kazanması, satıcıların bu huyundan bir an önce vazgeçmesi, baştakilerin sorumluluklarını yerine getirmesi ümidiyle… :smiley:

4 Beğeni

Burda bana mı laf geldi şimdi anlamadım

SÖH olarak bu gece geçtiğimiz günlerde Euro Truck Simulator 2 dünyasına eklenen yeni aracı-Man TGX Euro 6- denedik. Çeşitli operaayonlarsa görevli çok sayıda SÖH üyesi etkinliğe gelemedi.
Araç genel olarak iyi durumda diyebiliriz , ağır nakliyattaki başarısı düz dorselerde gösterebildiğini söyleyemiyoruz malesef. Canınızın sıkılmasını isterseniz düz dorse taşıyın(!).


3 Beğeni

Yapılan olağan üstü toplantı sonucu STC ( Satıcı ) Kod adlı gizli SÖH ajanı @Baby’nin Harekat timinden masa başı memur statüsüne getirilmesi kararlaştırılmıştır. Satıcıları sevmiyoruz…
#weareSÖH

5 Beğeni

bunlar nasıl kafalar

1 Beğeni

SÖH olarak extra güçlü kamyonları kamyon yarışları için taşımaya devam ediyoruz.

3 Beğeni

Simuş Özel Harekat olarak Forza Horizon 4’te 5 saat süren bir operasyon yaptık.

3 Beğeni

S.Ö.H. dün gece saatlerinde gizli bir operasyon başlattı Pompa Lojistiğin yardımlarıyla operasyon başarı ile tamamlandı.

2 Beğeni

SÖH bünyesinde yeni Range-T’leri test ettik. #WeAreSÖH


4 Beğeni

SÖH olarak Range-T’lerimizin testlerinde sıra aracı yıpratmaya geldi, ama malesef yıpranan biz olduk. Dün gece 100 tonluk yüklerde tam anlamıyla çuvalladınız.(Range T)

Özel Haber: SÖH yetkilisi testlerden sonra ağır konuştu. Haber içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
“Şu simülasyon topluluğunu adam yerine koyun!”
Çıkın bari iki satır açıklama yapın. Yıllardır cebindeki parasını aldığınız şu topluluğu adam yerine koyun. ‘Kardeşim biz bundan, bundan dolayı yapamadık. Yarın düzelteceğiz’ deyin, ‘Seneye düzelteceğiz’ deyin. Bir şey deyin. ve SÖH yetkilisi ekledi…
“Bir halt olmadığınız ortaya çıktı!”
Bunca insan eşine, dostuna, sevdiğine, çoluğuna, çocuğuna ulaşamadı. Tam anlamıyla çuvalladınız, rezil oldunuz. Çok büyük konuştunuz, ‘Teknolojide böyleyiz,rampalarda şöyleyiz.’ diye.
Bir halt olmadığınız ortaya çıktı. Şu kadarcık eğimli bi’ rampada hepiniz kaldınız, kartondan kamyonlar gibi.

7 Beğeni

Hakkımızda basına sızan kirli bilgiler sonrası tespit edilen kişiler ve kuruluşların detaylı kapsamda aranması ardından dün ve bugün çok geniş çaplı bir kaç operasyon düzenlendi. Görev dağılımı ve üye eksikliğinden dolayı yapılan operasyonlar sırasında çok zorlu dakikalar yaşandı ancak S.Ö.H. her zamanki gibi yine işin üstesinden gelmeyi başardı… Operasyona katılan biricik S.Ö.H üyelerimizi tebrik ediyor, operasyon boyunca 3. kişiler olarak görev yapan anlaşmalı kişilerede teşekkür ediyoruz…

3 Beğeni
                            Simuş Özel Harekat

Tarihte Bugün; 1 yıl önce 21.01.2019 Tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonların görüntüleri basına yeni sızdırıldı çok kısa kesitlerden oluşan görüntülerde S.Ö.H. Üyelerinin operasyon sırasında eğlence dolu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Dans edebilecek gücün kaldı mı?

( Bu eski bir videoydu buraya koymayı unutmuşuz. Yenisi Altta )

1 Beğeni

SÖH bünyesinde SimulasyonTürk’ün ofisini dezenfekte etmeye gittik.

5 Beğeni