kapak on numara
BeamNG’nin sabırsızlıkla beklenen grafik ve aydınlatma güncelleme 0.39 çıkmış!
Akşam yayında inceleyelim. 19:00 civarı YouTube açıp bakarız. Yeni sistemin acısını çıkartalım.
Tonla iyileştirme, düzeltme, geliştirme ve yenilik var.
Güncelleme notlarını da inceleyeceğiz.
kapağı yayındna önce değiştireceğim.
vallah böyle şeylere insan heyecanlanıyor
elbette bugün yayın açıp scs’in mustang videosunu gömeceğiz
Bu hafta sonu belki yayın olur ama sonrasında olmasa bile GTA 6 - 27 Ağustos yaynına kadar vınnn… Zaten acil bir şey de olmuyor.
Yapılacak işler var o yüzden onlara odaklanmak gerekiyor.
Hafta içi bir gün yaparız artık dün gece bizi bitirdi be
Yarın akşam uygunsa bir yayın patlar şu an uygun değil.
Evet bu akşamdan önce yayındayız. Muhtemelen yayın sırasında SCS blog da gelir. Bahsedilecek konular için liste hazırladım…
Gallipoli için 20 Ağustos’ta yayın olacak. Öncesinde eğer müsait olup key de alabilirsem erken açılır ama mesele yine de çıkınca yayında oynamak.
- WARDOGS için 10 Eylül’de çıkış var. Ön siparişle alanlar 21 Ağustos’ta kapalı betaya katılabilecek bunu yapmaya çalışacağım o yüzden bunun da yayını olacak evet farklı ama yine de oynanacak bir oyun zaten kendi projemiz dışıdna başka bir şeyle meşgul olmak zor bunları oynuyorum. Kick’te WARDOGS yayını açmak iyi olabilirdi şimdilik Gallipoli ile o oyunun yayın videosu olması açısından yayında oynamak iyi zaten merak ediliyor.
Güncelleme;
Gallipolli için bir mail atacağım belki erken gelir yine de fark etmez o gün yayın yapmaya çalışacağım.
WARDOGS - 3 günlük haftasonu closed betasına sahip olacak. İşlerimi de halledersem yayında gerçekten oynarım.
GündemSimülasyon anlamında da Gallipolli öncesi bakarız ne var ne yok onun dışında olmaz zaten oynarken konuşuyoruz.
Asıl olay elbette 27 Ağustos akşamıdır.
Gallipoli erken erişimine girdim. 20 Ağustos saat 16:00’da ambargo kalkacak. Yayına da o zaman gireriz.
Gallipoli yayınımız bugün 15:30’da başlar. 16:00’da ambargo kalkıyor o zamana kadar GTA 6 bakarız. Wardogs ön yüklemeye de açıldı.
- yayın elektrik geldi
Akşam Wardogsta çarpışıyoruz bugün de CDS haram oldu.
yeni geldim. tıraş da olayım yemek yiyeyim.
sonra
yayın 21:00’e kadar başlar yarım saat önce açarız çok şey var.
Bu akşamda önce tekrar yayın olacak. Şu an yayın videosu zortladı zaten düzelene kadar zaman geçer. Uyku düzeni pert de oldu bugünü böyle yiyeceğiz bir yandan CDS ile uğraşırız diğer yandan bu yayını yaparız.
Bu hafta bir CDS(oynama değil editör vb. işleri halledeceğim sizin arada göreceğiniz genel bir yayın) game dev log gibi bir yayın olabilir(olursa sadece bu konuda yayın olacak).
Kick’te yayın yapma konusu hala askıda maalesef tam uğraşmadıkça anlamı olmaz. Yapılırsa tam geçilmeli çünkü ödeme vs. 30 tl için fatura kestiriyorlar sonra bize giriyor. YouTube’da da video hazırlamak şu an kesinlikle çok zor.