Yeni çıkacak olan Nürnberg Havalimanı’na yayında ilk kez uçuyoruz. (EDDB/EDDN)
Uçak eklentileri ile ilgili son gelişmelere de bakıyoruz.
![]()
#MicrosoftFlightSimulator
Yeni çıkacak olan Nürnberg Havalimanı’na yayında ilk kez uçuyoruz. (EDDB/EDDN)
Uçak eklentileri ile ilgili son gelişmelere de bakıyoruz.
![]()
Canlı yayında yeni gelen Custom VNAV (TOD) özelliğini İstanbul-İzmir uçuşunda test ediyoruz.
![]()
İberya Güncellemesi Çıktı!
World Update #8 ve Yeni Gelişmelere yayında göz atıyoruz. -
![]()
![]()
Twitch’e de gidecek.
Bovec Airport Çıktı! Pilatus PC-6 Porter ile Roleplay #MicrosoftFlightSimulator Multiplayer #23
![]()
Twitch’e de verilecek.
22:00 civarında… biraz geç ama ne yapalım.
Bu akşam Hakkari Yüksekova’ya uçuyoruz. ![]()
#MicrosoftFlightSimulator Adana/Hakkari uçuş yayını başlıyor…
![]()
#MicrosoftFlightSimulator yayınında İberya’da dolaşmaya devam ediyoruz. Custom VNAV “TOD” test edilmeye devam edilecek.
![]()
Bu akşam Twitch’de yine MSFS yayınımız var. Trabzon’a uçulacak. TOD olayı biraz iyileştiği için tekrar denemek istiyorum. 19:00 civarı yayın başlayabilir.
Turkish Airlines ile Trabzon’a Uçuyoruz!
#MicrosoftFlightSimulator FBW A32NX için Custom VNAV TOD özellikleri test edilmeye devam edilecek.
Yayın başladı👉
Bu akşam 20:00 civarında iftardan sonra Microsoft Flight Simulator’da uçuyoruz. VATSIM etkinliğine katılmıyoruz ancak göstereceğim.
İlk uçuşa henüz karar vermedim. Ayrıca NeoFly olayını yayının yarısında denemeye devam edebiliriz çünkü dün gece kredi çekip uçak aldık.
Paris-Londra Uçuşu “Cross The Simuş”
#MicrosoftFlightSimulator Multiplayer Akşamları
Yayın başlıyor👉
20:00’de
Başladı

İftar saatinden sonra yayın açma niyetim var ancak MSFS eklenti kurulumu videosunu henüz çekemedim. Onu bugün halletmem lazım zaten çok uğraştırmayacak. Ondan sonra açıp Kıbrıs’a uçabiliriz. Başta SOLOTÜRK gösterilir. Kıbrıs için yeni bir eklenti çıktı diye gitmek istiyorum. Sonra da Neofly bakılabilir tabii gece yarısından önce kapanmalı. ![]()
Video çekildi ve yükleniyor. Yükleme bittiğinde direkt yayınlanacak ve Twitch’de yayın gireceğiz.
Microsoft Flight Simulator yayınında bu akşam yeni çıkan KKTC Ercan Uluslararası Havalimanı eklentisine Adana’dan uçuyoruz!
![]()
Akşam 19:00’dan sonra MSFS için Ankara-Elazığ uçuş yayını var. YouTube’da olacak.
ETS2ATS olaylarına bakmak için bu hafta bir yayın yapabiliriz. Güncelleme çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum ama bence artık mümkün.
Akşam ATS Convoy Multiplayer - ProMods Canada’da takılacağız. Yeni gelen yerlere gidilecek.
Bunu da kurmanız gerek.
Yayından önce gereken modları ekleyeceğim.
Bu akşam 20:00’deki yayın KÖRÜK SİSTEMİNE adanmıştır.
Tabii ATS devam. Mevzumu süspansiyonları indirip kaldırma olacak. ![]()
5-10 dk gecikiyoruz ![]()
kullandığım modlar
harven’in sesi güzeldi en son bakalım
oturum adı: simulasyonturk
şifre: stpark2022