Peterbilt/Kenworth, kardeş marka sayıldığı için bu şans diyebiliriz. @Scaniaman sakin ol ![]()
Biliyorum onu ben aynı anda iki klasik aracı yenilemelerini beklemiyordum.Aslında çoktan yenilenmesi gerekirdi bu araçlar orada hala üretiliyor.
daha man gelmedi ![]()
MAN yine yok…
MAN R.I.P. ![]()
MAN Gelecek sene geliyormuş…
İstanbul Trip Klasörünü Açtılarmı Beyler Sanki atladılar onu
2024’te İnşallah kullanacaz.
Açtılar hocam, hatta Tırsan duyuruldu
arkadaş saç baş kavgaya mı girdi scs ile man trucks adamlar bırak getirmeyi man kelimesini ağızlarına almıyorlar
küs 2 grup gibi
ATS için 5-6 araç duyuruldu bu gece ![]()
ATS’ye laf yok. ![]()
Saymadım kaç tane olduğunu cidden…
Aynen Açmışlar Eyw.
ATS
W990
389X
VNL
5700XE
Model 579
T680
ETS ![]()
FH5
manı yedim arkadaslar baska soru?
işin şakası bir yana gerçekten atsye çok çalışılıyor. firmayı ayağa kaldıran oyunu bu kadar kenara atmak bence hiç hoş değil.
Man ile ilgili SİSL ; Man projesinin çok başka bir seviyeye geldiğini.Paket bir dlc olacağını söyledi, gecikmesinin sebebi buymuş.Özel bir şasiden bahsetti MAN için.Eski man araçlarına dokunuş yapılacakmış rework galiba.
Ben buraya düşüncemi yazmıştım, gram heyecanlı olmadığım hakkında. Yine haklı çıktım. 1 yıl önce gösterilen tır bırakın gösterilmeyi, üzerine bile konuşulmadı. Benim de söyleyecek kelimem kalmadı…
İnşallah doğrudur…
Buradaki herkes beni öldürecek ama,
SCS keşke ETS 2 için yeni harita çıkarsa da oynasak ;D
Tırsan <3 ama onun kalbimizde yeri başka
Yeni çekiciler de hoş gözüküyor ama ben modernleri seviyorum yeni VNL, FH, TGX gelsin o zaman daha da seviniriz