SCS Software Yıl Sonu Canlı Yayını [ 20 Aralık 2022 Saat 20:00]

Peterbilt/Kenworth, kardeş marka sayıldığı için bu şans diyebiliriz. @Scaniaman sakin ol :grinning:

2 Beğeni

Biliyorum onu ben aynı anda iki klasik aracı yenilemelerini beklemiyordum.Aslında çoktan yenilenmesi gerekirdi bu araçlar orada hala üretiliyor.

2 Beğeni

daha man gelmedi :smiley:

1 Beğeni

MAN yine yok…

1 Beğeni

MAN R.I.P. :frowning:

1 Beğeni

MAN Gelecek sene geliyormuş…

2 Beğeni

İstanbul Trip Klasörünü Açtılarmı Beyler Sanki atladılar onu

1 Beğeni

2024’te İnşallah kullanacaz.

Açtılar hocam, hatta Tırsan duyuruldu

arkadaş saç baş kavgaya mı girdi scs ile man trucks adamlar bırak getirmeyi man kelimesini ağızlarına almıyorlar :grinning: küs 2 grup gibi

1 Beğeni

ATS için 5-6 araç duyuruldu bu gece :smiley:

1 Beğeni

ATS’ye laf yok. :unamused:

1 Beğeni

Saymadım kaç tane olduğunu cidden…

1 Beğeni

Aynen Açmışlar Eyw.

2 Beğeni

ATS

W990
389X
VNL
5700XE
Model 579
T680

ETS :melting_face:

FH5

15 Beğeni

manı yedim arkadaslar baska soru?

işin şakası bir yana gerçekten atsye çok çalışılıyor. firmayı ayağa kaldıran oyunu bu kadar kenara atmak bence hiç hoş değil.

6 Beğeni

Man ile ilgili SİSL ; Man projesinin çok başka bir seviyeye geldiğini.Paket bir dlc olacağını söyledi, gecikmesinin sebebi buymuş.Özel bir şasiden bahsetti MAN için.Eski man araçlarına dokunuş yapılacakmış rework galiba.

4 Beğeni

Ben buraya düşüncemi yazmıştım, gram heyecanlı olmadığım hakkında. Yine haklı çıktım. 1 yıl önce gösterilen tır bırakın gösterilmeyi, üzerine bile konuşulmadı. Benim de söyleyecek kelimem kalmadı…

İnşallah doğrudur…

1 Beğeni

Buradaki herkes beni öldürecek ama,

SCS keşke ETS 2 için yeni harita çıkarsa da oynasak ;D

Tırsan <3 ama onun kalbimizde yeri başka

Yeni çekiciler de hoş gözüküyor ama ben modernleri seviyorum yeni VNL, FH, TGX gelsin o zaman daha da seviniriz

2 Beğeni