Arkadaşlar tartışmaları burda değilde ETS 2 ana konusunda yapsanız ya da hiç yapmasanız her seferinde aynı mevzuyu konuşuyorsunuz. Her seferinde aynı mevzuyu görmek sıkıyor.
Eskisi kadar olmasa da ben iple çekiyorum. Belki sevindirici haber verirler
yahu olmaz mı …Var tabi ki. Fakat konu başlıkları öyle bir yerdeki , dönüp dolaşıp eleştiriye oturuyor. Açılsın eleştiri başlığı döksün herkes içini. Mevsimler evet , kirlenme evet , hatta hasar çürüme eskime … Ama kalkıp MFS dendimi dedim hani bu abartı olur … Giriyorum forma heyecenla , konu başlığı noel etkinliği , işteyim akşam olsun eve gideyim bi kahve müzik bir iki teslimat… Bi bakıyorum konu tü kaka SCS dönmüş Münakaşaya da girmedim , soru sordum birine şahsa , SORU bu yani yorum değil , biri kalkmış sanki ilkokulda arka sıradan hop olum adam şöyle böyle yazıyo… Konu bu @MRTHS bende iple çekiyorum 23 yıldır SCSnin her yayınladığı haberi iple çektiğim gibi
•Yeni bir özellik duyurulacak •3 yeni araç gösterilecek (bunların 2 tanesini daha önce gördük) •Geliştirilmekte olan harita dlclerinin durumları gösterilecek (yeni bir harita dlcsi duyurulabilir) •Topluluğun uzun zamandır istediği herhangi bir şey hakkında konuşacaklar ya da bir şey gösterecekler •Yine her zamanki gibi çekiliş yaparlar •Pavel amcamın klasik gelecek planları hakkında konuşması ve kapanış
Tartışılanlara bakıyorum da herkesin haklı olduğu yönler var. Maalesef her iki oyundan da kopmuş durumdayım. Mesela Texas geldi şuana kadar yapılan en kaliteli harita bence gayet güzel ama Texası bitiremedim. Oynayasım gelmiyor nedense. Bir şeyler eksik. O eski oynama hevesim vs. kalmadı artık farklı şeyler gerekiyor gerçekten.ETS2’yi herhalde eylülden beri falan oynamıyorum. Koptum iyice. Umarım yılbaşı yayınında tekrardan oyuna bağlanacak şeyler duyarız.