SCS Software Yıl Sonu Canlı Yayını [ 20 Aralık 2022 Saat 20:00]

Man ile ilgili SİSL ; Man projesinin çok başka bir seviyeye geldiğini.Paket bir dlc olacağını söyledi, gecikmesinin sebebi buymuş.Özel bir şasiden bahsetti MAN için.Eski man araçlarına dokunuş yapılacakmış rework galiba.

4 Beğeni

Ben buraya düşüncemi yazmıştım, gram heyecanlı olmadığım hakkında. Yine haklı çıktım. 1 yıl önce gösterilen tır bırakın gösterilmeyi, üzerine bile konuşulmadı. Benim de söyleyecek kelimem kalmadı…

İnşallah doğrudur…

1 Beğeni

Buradaki herkes beni öldürecek ama,

SCS keşke ETS 2 için yeni harita çıkarsa da oynasak ;D

Tırsan <3 ama onun kalbimizde yeri başka

Yeni çekiciler de hoş gözüküyor ama ben modernleri seviyorum yeni VNL, FH, TGX gelsin o zaman daha da seviniriz

2 Beğeni

Yayınla ilgili şunları söylemek istiyorum.Harita ,dorse,araç çizgisinde ilerledi yine.Tabiki bunlar olacak,Tır simülasyonu sonuçta.Tırsan dorsesinin gelecek olması beni mutlu etti.Türklere ait bir şeyler görmek güzel.ATS tarafında klasik tırların gelmesi, yenilenmesi benim için çok güzel bir olay.ETS tarafında Balkanların ben de ayrı bir yeri olduğu için balkanlar çıkınca oynayacağım lakin sonra ne olacak.Yani ETS’den kopmuştum balkanlar gelince bir oynarım geri koparım büyük ihitmal.ATS’ye gelince de araçlarla ne kadar oynayabilirsem.Yani ne bilim dx12,pbr, oynanış ile ilgili bir şeyler duyurulur diye düşünüyordum.Bu konuda hayal kırıklığı oldu açıkçası.

4 Beğeni

5700XE… @BabyYoda tahminlerin tutmadı. :slight_smile:

2 Beğeni

Ne biliyim hocam, üretimden kaldırılma haberi ve 57X geldikten sonra umudu kesmiştim. Bir daha gelmez asla diye düşünüyordum ama geliyor sonunda gönlümün efendisi SCS şaşırttı beni :smiley:

3 Beğeni

Bence orda bir tuning pack iması var ama başı derde gireceği için diyemedi sisl.
Bizim zaten derdimiz araç değil,özellik.Ve bir tane bile gösterilmedi…

1 Beğeni

Yok yok eski araçlara dokunduklarını,özel bir şasisi varmış onun da gecikmeye sebep olduğunu vs. söyledi.Tuning pack olabilir tabi ama çok farklı bir projeye dönüştüğünü söyledi işte ömür yeterse göreceğiz gelince.

3 Beğeni

Dotec’in MP5’i çıkar, SCS’nin MAN’ı çıkmaz… :smoking:

7 Beğeni

Bu gidişle Dotec’in mp5’i çıkar sonra man çıkar SCS’nin mp5 çıkmaz gibi duruyor. :rofl:Mercedesten hiç haber yok ya.

6 Beğeni

SCS’nin bu kadar saçmalığına rağmen hala soğumayıp oynayan varsa tebrik ederim. Yıl olmuş 2023 herifler sıkılmadan yayında harita screenshot’ı gösterip dalga geçiyorlar.

Bu yayın baştan sona sadık oyunculara bir saygısızlıktı.

13 Beğeni

katılıyorum.

:clap: :clap: :clap: Sonuna kadar katılıyorum.

Ben yaklaşık 1,5 yıldır toplasam 30 gün anca girmişimdir ETS 2 ve ATS’ye. Bunların yenilik getirmesini mi bekleyeceğim ömrüm boyunca. Kalsın…

2 Beğeni

Acc Ebs ve sürüş okulu falan gitti herhalde yine

ACC, EBS oyunda yahu…

6 Beğeni

Abi biliyorum ama konsoldan ayarlanıyor ve tam stabil değil gibi geldi yoksa lafım yok.

Olmadı yine o kapak fotoğrafındaki, hayalimizdeki ortamı göremedik. Harita ve araç konusunda oldukça başarılı işlere imza atılıyor bağlıyor kendine oynuyoruz eyvallah ama bu oynanışı daha zevkli kılacak yenilikleri özellikleri ve bunlara ait detayları malesef bu yıl sonu da göremedik…

1 Beğeni

Dünkü yayının bana göre önemli noktaları, artık araç yapımlarında daha hızlı hareket edilebilmesi ve gururumuz olan Tırsan ile anlaşma yapılması. Bizim milletimiz için cidden bir gurur olacak, açıkçası Tırsan ile anlaşacaklarını aklımın ucundan geçirmezdim. Onun dışında çok da heyecan yaratmayan her yıl ki aynı yayındı.