Sallamasyon şeyler

kirlenme sistemi görsel olarak da çalışıyormuş ya yeni fark ettim önemsiz bişey(!)

custom shader ile daha belirgin olur neyse :smiley:

2 Beğeni

ne manyak detay buglar var aslında bug değil de yöntem yani ama çok ince
yayınlarda anlatırız tabii olursa

2 Beğeni

hiçliğe elveda
bir zamanlar masumdun
artık değilsin
sen de herkes gibisin
mal mal gezmek güzeldi.

5 Beğeni

araç çok iğrenç kirleniyor sanki yağ tabakası rengini değiştirmek lazım geceleri harbi kötü duruyor :smiley:

4 Beğeni

Bugün bazı iyileştirmeler var.
Ayrıca arazilerimizi kolayca gerçekçi boyamak için mevcut tool’u güncelliyorum daha önce vazgeçtiğimiz bir prosedürel sistem vardı biliyorsunuz :smiley: oradaki ayarlamalara yakın bir şey olacak.

Arazi yerleşimi bugün sıfırdan olacak bazı testler oldu build alındı vs. arada bazı kritik sahne bugları yine düzeltildi. Ya editörde test etmek zorlaşıyor build alınan sürümde şak şak hemen sahneler yüklenir.

4 Beğeni

Bu arada araç fiziği için yeni beta geldi şimdi ona geçmem önce bitsin sonra geçmek 1 hafta alır. Çünkü artık özelleştirildik. :smiley: Ayrıca orada daha iyi direksiyon seti desteği var. O yüzden şu an böyle bir destekle uğraşmıyorum.

2 Beğeni

Bu oyunun yapımı bitmeyecek galiba. :grin:

:poop: keşke sadece oyun yapsak rahat rahat çok kolay çünkü :smiley:

Anlayan anladı

Cds krall

1 Beğeni

Bu oyun içi ekonomideki fiyatlandırmada kararsızım gerçeğe yakın fiyatlandırma cazip ama işte oyunun çapı belli kargo işi gerçekteki gibi para kazandırırsa dönmez oyun içi masraflar. Geçen ilk haftayı bitirince 3517 dolarlık 13 tane fatura yığıldı ödüm koptu k

Bugün birkaç düzeltmesi ile başladık. Karakteirmizin animasyon parametrelerinde gariplik vardı onlar düzenlendi.
Arazi yükseklik dengesi için sıfırdan şekillendireceğim vanayı sistem değişince açacağız.
Prototip için kurduğum alanları birbirine yakınlaştıracağım.
Yeni bir kırsal ev modeli ekledim. Bir de test amaçlı yeni bir ofis masası ve arka dolap ekledim. Ice Mocha coffee cup ekledim havalar sıcak malum :smiley:

yeni aracımız dokularına kavuşmuş.
https://x.com/simulasyonturk/status/2065061454353437117

4 Beğeni

gene önemli bir bugı bulduk çözdük vay anasını ulan
çok karmaşık her altyapı birbirine şey olsun inanılmaz çılgın buglar olabiliyor.

Steam Cloud desteği ile ilgileniyorum. İşte bunlar hep adım adım gitmenin faydaları ilk kez uğraşsak da :slight_smile: Saveler için yedek klasörü sistemi kuruldu 3 tane yedekliyor eğer yanlışlıkla silerseniz restore butonu en yenisini oradan alıp geri getiriyor testlerde çok sorun çıkmaz zaten az önce farklı bir bug var diye bu da eklenmek zorunda kaldı yoksa ne lazım dsfsfdsf 100 saat oynayan adamın profilini silmek mallık olurdu.

3 Beğeni

Bugün yeni bir object tooltip sistemi kurdum. Ayrıca yeni bir kirlenme shaderı düzenliyorum lastikler için yapılmış elden geçirilecek umarım istediğim gibi olur böyle böyle custom shader çözümünde ne olması gerektiğini tam olarak uygulayacağız. Lastiklerin kirlenmesi, çamur tabakası eklenmesi, ıslanması, karda beyazlaşması mümkün. ama işte her model aynı değil. test için sunulanlarla bizdekiler aynı olmayabiliyor ona göre yapılandırmak için daha zaman var.
w123’ün yeni araç materyallerinde çalışıp üzerine bu layerlarla gerçekten kirlenme efektini versek başarmışız demektir şu an da oluyor ama dediğim gibi uvmap’i dikkate alacak bir kapsamlı sistem lazım.

1 Beğeni

CDS varken?

Uygun fiyata masa/sandalye taşınır. XD

2 Beğeni

ya bunlar hep kolpacı çakmacı elemanlar araklayın bakalım araklayın
düne kadar aklınız neredeydi

artık gerginlik had safhada

6 Beğeni

Blazerın aküsü bittiği için iki gündür aydayamıyom w123te de yeni steering assist yok.

Akşam ai ile tekrar build alınacak. Çok iş var.

Arayüzün de teee aa k

Bu scsnin yeni getirdiği dalga vardı ama direkt araç için şimdiden hazırlamak lazım işin kötüsü radial menümüz movement cargo sistemini açıyor. Temizleme şeyini açıyor. Araç için her şey normal olsa da ileride ya radyal ya da normal sürüş sırasında ayar menüsü gerekecek.

Haftaya pc için bir adım belki…

2 Beğeni

Bug düzeltmeleri ve game full/minimap iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Bugün ertelediğim arazi düzenlemesi olacak ama şu an build alıyorum birkaç şeyi test etmem gerek.
Prosedürel arazi boyamayı test ettim ince ayar yapınca harika olacak. Hazır preset oluşturma sistemi sayesinde iş kolaylaşır.
AI için bazı senkronizasyon olayları yapıldı.
Diğer şirketleri de veritabanına eklemek için sahneye ekleyip aktif edeceğim. Mevcut arazimi ada olmaya uygun. Dört tarafı denizle çevrili oldu. Yükseklikleri ayarlayınca oturur. Ahhh ilk kurduğuım o araziler manyaktı napalım. :confused:
Çok fazla materyal çok fazla kaplama çok fazla model mesh maalesef mümkün değil.

oğlum bizim aküler kaçak mı sahte mi anlamadım çok hızlı bitiyo anasını satayım