Pure Farming 2018 - Ana Konu 🚜

arkadaşlar bence buakadar abartmaya gerek yok adamlar traktör bicer döver araç lısanslarını almışlar bu oyunu böle yarıda bırakmazlar ben bilgisayarda oynuyorum öle abartıalcak her hangi bir sıkıntı görmedim.

işçi sisteminden bir şey bekleyemeyiz yeni bir oyunda işte oyunu yine karşılaştırırsak fs2009 ile karşılaştırabiliriz :slight_smile:
özetle oyun başından beri aynıydı pazarlama imkanı ile abartıldı güzel tanıtıldı ama alpha demo videosunda dediğim gibi her şey basit simülasyona yönelik değil…

yine de bakmayın birkaç güncellemede bir şeyler çözülür değişir tatlı oyun… ama techlanda yakışmıyor herkes haklı

aynen bende ps4 oynuyorum bendede aynı sorun var.kapanıp açılma sorunu

1 Beğeni

Konsolda bu sorun varsa ciddi bir sey son eklenen grafik olaylarindan dolayi oldugu belli

2 Beğeni

Fs 17 yerine bu oyunu oynamayı yeğlerim yenilik çok ama hasan abinin dediği gibi yeniliğin yanında hata da çok :slight_smile:

yenilik çok ama düzgün bir araç çeşitide yok fs ye alışınca çok az geldi

Evet yarin guncelleme ile.eklenecekler paylasildi
Onemli guncelleme.ama.be kardesim.niye cikista yapmadin? Deliriyorum boyle islere…

en azından geri bildirimi hızlı çözüyorlar bu da bir gelişme fs 19 a kadar devam

Baktım abi steamdede gözüküyor güncellemedi oyunu neden acaba🙄

hangi güncelleme gelmiş? arkadaşlar

Güncelleme daha çıkmadı bugün öğlenden sonra yayınlanır.

Tamam abi teşekkürler. Hayırlı cumalar cümleten herkese🙏

1 Beğeni

Güncelleme geldi çok değişiklik düzeltme var beğendim… konuyu hazırlıyorum genel olarak göze çarpaman önemli maddeleri çeviriyorum bilginize… belki ayrı bir güncelleme konusu açarım buraya da :slight_smile:

1 Beğeni

Konsola gelmedi sanırım

Konsollara 2-3 hafta içinde gelecek. :slight_smile:

son surat beklıyoruz notları

benim takılma sorunu hala gitmedi kamera açıları ve etrafı hızla yükleme ile alakalı

güncelleme notları
https://www.simulasyonturk.com/pure-farming-2018in-ilk-guncellemesi-cikti/

direksiyon hassasiyetini 0.5 yapın daha az inmiyor ama iyi oluyor tabi fizikler kütük :smiley: yavaş yavaş herhalde araçların fiziklerin iyileştirmeler yapılabilir sorayım

1 Beğeni

düzelecek ama hevesimi kaçırdılar. heyecanım kalmadı, uzayada çıkartsalar benim için boş.

hiç deme ya… bende çok güldüm sinirlendim 1 tane tarla nedir :smile:

Sürüş hassasiyetini 0.5 yapınca baya düzeliyor önceki kadar fps düşüşü yok

Şunu anlamıyorum madem bunları yapabiliyon niye oyunu çıkarırken değilde 4 gün sonra yapıyon ??