Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen Project CARS 3 resmen duyuruldu. Geçtiğimiz yıl Codemasters tarafından satın alınan stüdyo yeni yarış simülasyonunda sokak yarışlarını da dahil ediyor. PS4, Xbox One ve PC için bu yıl sonuna doğru yaz aylarında çıkması bekleniyor. Yeni nesil konsollar için henüz duyurulmayan Project CARS 3’te artık hem sokak yarışları hem de pist yarışları bulunacak.
4 Beğeni
önizleme sürümünden oynanış videosu paylaşılmış
bu oyunda ps4teki drive oyununun yaratıcısı paul rustchynsky 18 ay boyunca çalışmış ortaya çıkan yapımda elbette oradan bazı esintiler var örnek olarak sokak yarışları 
yeni nesil arcade-simülasyon karışık farklı bir oyun olacak ceosu game changer dese de pek katılmıyorum beyimiz en son güçlü bir konsol yaptığına dair fantezilerini twitter üzerinden paylaşıyordu sonra stüdyoyu codemasters firmasına sattı 
özetle hiç olmasın diyemezsin güzel bir seri ve devam ettirilecek benim hoşuma giden yanları var bu hızlı arabaları açık dünya haritada? kullanmak hoş olabilir
simülasyon özelliklerinin olduğu bir yarış oyununda müthiş arabalarla kafamıza göre takılmak güzel olur forza horizon4 bazı noktalarda yetersiz kalıyor onlar da forza motorsport 8 ile değişik bir şey yapıyorlardı
need for speed bu yüzden yeni oyununda çok daha iyi sürüş fizikleri, dinamikleri üzerinde çalışmalı diyeceğim ama gülme geliyor
Zaten o klasmanda GRID var ve iyi de hiç gerek yok buna. Yapsınlar simülasyon oynayalım işte. İlla arcade yapacaklar eriyip gidecek bu. Hadi eskiden neyse de artık Codemasters ile birlikteler. Codemasters’ın tek eksiği standart araçlarla simülasyon pist yarışı oyunu, onu da bu oyunla tamamlasalar olurdu da işte güme gidecek bu oyun.
Yakın bir zamanda Motorsport 7 veya bunu indireceğim ama hangisini indireceğimi bilmiyorum. İkisini de denemiş olan birisi hangisini tavsiye eder ? Ve @HasanOfke abi senin bir tavdiyen varmıdır ?