PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - Ana Konu

şimdi kazandık duoda :smiley:

Helal olsun . Zoru başardın abi :clap:t2: :smile:

ne zoru olm kolay bunlar :smiley:

Ne bilim abi daha önce first olsan paylaşırdın ellam . :face_with_raised_eyebrow: :grin:

konuyu yeni açtık öncekileri paylaşsak ne olacak :smiley: alın oynayın ilk 10a giremeyen zaten hiç oyun oynamasın

Hediye edersen bana niye olmasın :grin:
Kendi pc işimi halledeyim geleceğim o sahalara :smile:

ilk ona giremedik ama 12 headshot yaptık öhömm öhömm:sunglasses:

Adam 1. Olmuş abi farkında mısın :joy: headshot umrunda mi :joy:

çaktırmasan olmaz dimi :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Beğeni

Yiğidi öldür;hakkını yeme der susarim :joy: saygılar abi :upside_down_face:

1 Beğeni

ahh be hiç canım yoktu tek cizgi var yok belli olmuyordu. yanlışlıkla gaza girdim :triumph:

1 Beğeni

Öldürme 1 tane :grin: hep kaçtın galiba :upside_down_face:

ilk ben atladım haritada hep bana uzak yere daraldı koş koşş geçti. :grinning:

1 Beğeni

Burayı pek güncellemiyoruz.
Her neyse şöyle bir caps var.

Buna seviniyorum. CSGO bitti! ahhahahaah :sunglasses::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:
Yıl 2017 ve biz hala abuk sabuk grafikli özelliksiz mekaniksiz çöp oyunları mı oynayacağız? Mis gibi Unreal ile yapılmış oyunlar varken? PUBG hatalıydı eksikti hala öyle sıkıntılı ama bir ilki başardı. Valve otursun ağlasın ne diyim motoru değiştirecekler yakında source2ye geçecekler şansı var mı yok mu göreceğiz olur elbet ama çöpleri oynamak istemiyor kimse… bu bariz belli

1 Beğeni

bizim tayfayla giriyoruz da bazen sarmıyor her zaman oynayamıyoruz kafa odaklanmıyor :smiley: bir de pubg olunca belli kişilerle oynamak daha doğru
burada oynayanlar var bir araya gelebiliriz

1 Beğeni

Birinciliklerimi sıralayım mı buraya şimdi serbest mi :smiley:

:joy::joy:

gercek vs pubg. cok kıvrandım ama oldu :grinning: haritada serbest dolaşma keşke.

2 Beğeni

sen mi yaptın? :smiley:

1 Beğeni

bu arada logitech g300s aldım sırf pubg de rahat oynayamıyorum diye :smiley: kablosuzla olmuyor kablolu da özelliksiz :smiley: