Mapte nereler var harita varmı gösterebileceğin
Bursa-İnegöl-Bozüyük şu an. Otogardan otogara konseptte.
ilerki sürümlerde otogarların bazı kısımlarına kir detayı eklersen daha gerçekçi olur ama haritan mükemmel
Ankara’daki nato zirvesinde koca şehiri misafir odası gibi temizlediler daha temiz bir dünya mümkün
Şaka maka şu girişteki çatı kirletilebilir mesela saniyelik bir ao_bake’e bakar ama çizerken benim aklıma bile gelmiyor, ben varsa yoksa yerdeki o yamalar otobüsü nasıl güzel sallayabilir onu kovalıyorum.
Ya da o kadar yol geliyorsun, artık Türkiye’ye dair her şeyi gördüm diyorsun ama tam son otogar kavşağında karşına şöyle bir coğrafi yapı çıkıyor, buradaki eğim benim için önemli, etrafındaki çalı çimen kaldırımdan ziyade.
Veya km’nin ve rakımın (80 metre yükseklikten 920 metre yüksekliğe) birebir olması çok önemli.
Çeşmeye akıntı kirliliği eklemişim hayret ama ben yine o şoförün bir gün uyku molası gibi yemek molası da verebilme ihtimalini seviyorum ![]()
O yüzden 100’e yakın değişik şekilde ve renkte yama ekledim, hepsi de geometrik şekline uygun lastiğe titreşim ve ses verecek. İsteyen gerçekteki gibi kaçar, forcefeedback seven girer ![]()
Senin harita nasıl gidiyor.
valla zor iş paylaşamadım kaldı öyle yine kendimce bişeyler deniomda paylaşmam göstersem bile boş yere umutlandırmaya gerek yok
sağlam geliyor kral…
Mapte çok güzel yenilikler var. En azından ilham verecek şeyler var. Başarılı bir çıkış yakalayacağını düşünüyorum. Ellerinize sağlık hocam
Otogarları ambians sesli hareketli yaya ve iş alınabilir yaparsan daha motive edici oluyor.
anons sesleri eklendi, hareketli yayalar da. ama otogardan yolcu yükü almaya şunun şurasında scs’nin orijinal insan almasına ramak kalmışken geçmeyeyim diyorum.
zaten eski harita 180 mb’ken aynı boyuttaki yeni rotayla 1 gb oldu. yani eskiden otogardan otogara yük varken, şimdi yol kenarlarında, kavşaklardan çıkınca, köy arkalarında vb. derken 25-30 fabrika var. yani otogarsız da bayağı idare eder bu haliyle oynanabilirlik açısından.