Otobuse laf ettirmem efsane olmus girer dururum artik adamlar yapmis…
bende sana laf ettirmem asıl efsane sensin yivrum,sabah gazın hayırlı olsun
aslında yarısı otobüs yarısı biçer döver olacak, o zaman eğlenceyi gör
Arkadaşlar career modunda bir yere kadar geldim orda kaldım ilerleyemiyorum. Yarışı bitiripte puanı biraz düşük olanlara tıkladığımda açılmıyor. Yardımcı olabilecek fikirlerinizi alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.
tam puan yapmaya çalış
Teşekkürler
Oyunda tek sıkıntı full modifikasyon yapmanıza rağmen öndeki aracı geçememeniz.
LEVEL Ağustos sayısında WRECKFEST incelemesini bulabilirsiniz.
grafikleri ayarladıktan sonra hiç single oynamadım, stadyum yarışları ve ölüm maçı çok zevkli.
Hayvan gibi şey yapıyorsunuz ya.
Pc’de çok kasıyor oyun mobile de nasıl olur tahmin edemiyorum
tersten gidip millete çarptığım troll sunucular 2. oyuna taşınacakmış mecbur alacağım, yarıştan ziyade insanlar çarpışmak istediğinden dolayı o sunucular her akşam dolu oluyordu, fragmandaki gibi küçük alandaki gidip geldiğimiz haritalar en zevklisi, çok yenilik ekleyeceklerini sanmıyorum araçlar bile aynı, haritalar değişir.
Oyun sözde erken erişim olarak çıkmış, grafikler cilalanmış eskisinden daha iyi, parçalanma fizikleri artık daha gerçekçi, lastik patlaması ve süspansiyon hasarına göre tepkiler değişiyor ama içerik olarak eski oyundan bile boş sanki demo, büyük ihtimal artık haritaları dlc ile satacaklardır, ilk oyunda her yerde tamponlar vs uçuşurdu şimdi o yok o yüzden beğenmeyen çok, yorumlar karışık.
daha farklı bir içerik harbiden yok motor çok güzel ama aynı oyun gibi durmaktan öteye gidememiş. tabii oynanır ama çok alternatif var.
kariyer mariyer demişler de ne kariyeri? pistte sürmece ve yarış şampiyonası kariyeri kilişe bir şey.
aslında geç bile çıkan bir proje başka bir şeylerle uğraşmışlardır. wrecknation diye bi oyun geliyor thq’den başka bir stüdyo yapıyor o da tırışka duruyor hala çıkmamış.
36 saat madmax oynadım sonuna geldim. hatta küçük bir stüdyo mad max evreninde geçen lisanssız başka bir oyun geliştiriyor. wreckfest’ten böyle bir şey bekleyemeyiz ama insan o mekanikleri nebileyim openworld bir dünyada yarışlara katılıp gezinebilen farklı şeylerin de olduğu oyunda görmek isterdi o zaman iş değişirdi. buna hala cesaret edilememiş. “aynı tarifle” oyun geliştirilmiş. imkanları da var.
FlatOut’tan bu yana bayıldığım bir yarış türü ama uzun zaman kimse el atmadı bu işe. Bu arkadaşlar da bence teknik olarak çok iyi iş çıkarmalarına rağmen içerik olarak standart sürümü PS5’te 20 saatte bitirilecek kısa bir oyun yapmışlar. Harita çeşitliliğinden ziyade hava durumu değişikliği,yağmur çamur vs gibi şeyler eklenir diye bekliyordum ama başka yöne doğru gidecekler demekki.