Aerosoft Airbus A320/321, A318/A319 ve A330 (Microsoft Flight Simulator)

Microsoft Flight Simulator için Aerosoft tarafından geliştirilen Airbus A320/321,A319/A318 ve A330 uçaklarının ana konusudur. Gelişmeleri aktarılacaktır.

FSX,Prepar3D sürümlerine bakarak MSFS’de neler olabileceğini anlayabilirsiniz. Kaptanın işine odaklanma fikrinin üstüne duruluyor.

4 Beğeni

Airbus modellerinden en az biri bu yıl için planlanıyormuş. Tabii bu MSFS’in durumuna göre değişecek.
Umarız A330 modelidir.

2 Beğeni

Şu an C++ ile tüm kodları P3D’den MSFS’e aktarıyorlarmış.

2 Beğeni

ve beklendiği üzere A330 geliyor! :smiley:

Cumartesi forumda yazmış şimdi gördüm sonra haber geçeriz. P3D’de zaten onların uçağını kullanacaktım.

2 Beğeni

A330 için şu an kodlama üzerinde çalışıyorlar. Modelleme yakında başlayacakmış yakında dedikleri de CRJ 900/1000 ve Twin Otter’daki işler bitince olacak. Yıl sonuna yetişir mi? Öyle planlanıyor ama göreceğiz. Umarım yetiştirirler çünkü proje üzerinde daha fazla insan çalışmaya başlayacaktı. Aylar var halledilebilir.

1 Beğeni

One more modeler has been moved from the Twin Otter project to the A330 one. So soon we should have some images to show.

o zaman dans :smiley:

2 Beğeni

A330 bu yıl sonu çıkmıyor. TwinOtter, CRJ 900/1000 ve SimpleTraffic ile diğer havalimanı eklentileri yayınlanacak. İstediklerini bu güncellemelerde alabiliyorlar. Aerosoft zaten daha pozitif bakıyor. Bu nedenle bence PMDG, Fenix de 2022’ye kaydırıldı. Kasım ayında çıkacak olan Sim Update 7 sonrasında belli başlı şeyler çıkacak. SimUpdate 8 ise zaten devasa bir hata düzeltme, iyileştirme güncellemesi olacak.
Ayrıca Aerosoft, terrain, weather radar konusunda istediklerini almış. Çok daha iyi bir sistem üzeirnde aylarca çalışmışlar ve önümüzdeki güncellemelerden sonra(SU7’de weather motoru yenileniyor) dahil edilecek sanırım.

Kasım ayında CRJ 900/1000, Twin Otter tarihlerini bekliyorum.

2 Beğeni

https://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/170683-what-msfs-airbus-to-do-next/

Fenix’in ara bir yazılımla çalışacağını tekrar belirtmiş. Evet gerçekten marketplace’de satılamayacak.
A350 zaten olmuyor daha önce de söylemişlerdi.

1 Beğeni

maşallah :smiley:

3 kişi modelde çalışıyormuş üç kişi de sistemlerde ancak tamamen yeni bir airbus basic sistem yazıyorlar. bir kişi flight model ile ilgilenirken bir kişi teknik proje müdürlüğü yapıyor ve bir kişi de tester.

There are three people on the modeling. three on the systems (but they are doing a full new ‘airbus basic’ system so not only A330), one person on the flight model, one technical project manager who is researching the systems so he can assist the coders, one tester.

daha çok işi var elbette detaylı bir model olacak, sesler var oooo sistemleri saymıyorum yıl sonuna daha net görüntüler görmüş oluruz bakmayın böyle dediğime işler hızlanır kaç ay var ooooo
en azından sağlam bir uçak çıkacak (!) ancak twin otter ve crj ile haklarını kullandılar bu airbus başka… hala kaptan gözünden bakıyoruz dese de millet yemiyor artık nebileyim yine de güzel olacak.

2 Beğeni

çok satacak bir uçak
modelleme çalışmaları kabaca bittiğinde yazın tarihler gelmeye başlayabilir yıl sonu hedef olmalı :smiley:

2 Beğeni

kokpit için ilk in-game görüntü geldi.
kir, yıpranma, toz gibi şeyler daha sonra eklenecek.
bu yaz daha net görüntüler görebileceği demek oluyor. :slight_smile:
diğer proje fbw sistemlerini kullanıp iyi olacak olsa da yine aerosoft almak ve kullanmak zorunda kalacaksınız :smiley: işte karşılaştırma yapılacak.

neyse gelsin gelsin sıkıntı yok.

2 Beğeni
1 Beğeni





Over on the Aerosoft Forums, Mathijs Kok has shared a status update on their upcoming A330.

First and foremost, the Aerosoft A330 is now in beta. The plane is slowly being shared with a larger group of people who will start putting the product through its paces.

Mathijs also shared that the 3D modelling of the plane, as well as the textures and animations are complete. The flight and engine modelling, together with the FADEC, are also more or less complete. The team is very confident in its accuracy, lauding the team is within 3% of the accurate behaviour of the real plane.

3 Beğeni
1 Beğeni