Motor Town: Behind The Wheel

Mikser ile Damperli kamyon filomuza hayırlı olsun. Tır ile garaja teslimat yapılıyor. (Tırı kullananda benim tabiki :smiley: )

4 Beğeni

Filoya yeni kamyonlar hayırlı olsun.

1 Beğeni

oyna tabii elalemin oyununu

2 Beğeni

Oyuna mirrorcam ve hayalet göstergeli araç gelmiş. Ayrıca bu araçla baraber oyunda 2 tane elektrikli araç olmuş oldu.

4 Beğeni

Honda bu Elektrikli yeni modeli. Honda 154 PS

Bu 2022 model Honda E

3 Beğeni

Bu güncelleme bir kaç gün önce herkesle paylaşıldı.

Bruada oyunl alakalı yol haritası var. Oyuna hangi özellikler neler geleceğini merak edenler için bırakıyorum. Ben arada bakıyorum. Neler gelecek diye. Discord kapandığından beri ise Beta güncelleme notlarını buradan bakıyorum. Güncellemeler herkesle açık bir şekilde paylaşmadan steamde güncelleme notları olmuyor.

2 Beğeni

resim_2025-05-03_203957348

Yol haritasını kontrol ediyordum karşıma bu çıktı. Kuda Atlas gibi isim belirtmemişler. Yeni kamyon gelecek belli ki. İnternetten Limestone truck yazdım devasa kamyonlar çıktı. Bakalım ne gelecek. Muhtemelenb bir sonraki güncellemede yani 0.7.14 güncellemesiyle gelecek.

0.7.14 Open beta daha doğrusu test brenche gelmiştir.

Oyuna eklenen araçlardan birisi. Kuda aracının flatbed versiyonu.

Yeni eklenen dorsede çift dorse yapmak için 5. teker bulunuyor. Bence bundan sonra gelen bütün dorselerde 5. tekerli olacak.

1 Beğeni

En yakın zamanda oyunu alıp deneyimleceğim, demosu çok keyifliydi. Yaz indirimleri ne zaman başlar?

26 Haziran

Oyun çok keyifli. Her ay güncelleme geliyordu şimdi 2 ayda bir yaptılar. Yine iyi ama neden yaptıalr bilmiyorum. Harelde Herkese açık bir teste başlamadan önce iyice hataların çözüldüğünden emin olmak istiyorlar.

1 Beğeni

Yeni aracım Terra madene götürülmek üzere tıra yüklenmiştir.

2 Beğeni

Her güncelleme geldikçe sinir oluyorum. Devasa kamyon geldi ama hala onu çekebilecek güçte kamyon yok. Golima ile çekmeye çalışacağım bakaım. Anlamıyorum daha güçlü motor getirmek bu kadar zor mu ?

araç mı arızalandı ?