Jurassic World Evolution Çeviri Projesi %75

Merhabalar Arkadaşlar,

Jurassic World Evolution türkçe yama çalışmalarına 22.06.2020 tarihinde başladık güncellemeleri elimden geldiğince hem discord sunucumuz hemde konu üzerinden güncellemeye çalışacağım.Anlayışınız için teşekkür ederim.

Yama Çalışması başladı…

Discord Takiphttps://discord.com/invite/txfb3fR

TÜRKÇE YAMA ÜCRETSİZ OLACAKTIR PC İÇİN ÇIKACAKTIR

PROJE YÖNETİCİSİ
Jack Sparroww
(eski adı Scarface35)

ÇEVİRMENLER
honhon12
Jack Sparroww
Akbaba89
Ali Gnc
Emirhan Yüksel

ÇEVİRİ YÜZDESİ: 62,55%
ÇEVİRİ BAŞLANGIÇ TARİHİ: 22.Haziran. 2020
BİTİŞ TARİHİ: Teste Geçilince Açıklacanaktir.
Toplam Kelime: 110844
Kalan Satır:3107
Ekran görüntüleri ilerleyen günlerden eklenecektir

5 Beğeni

*Jurassic World Evolution

Beklemedeyiz.

Kardeş kusura bakma ama sana bilendim, diğer çeviri ekipleri senin hakkında iyi şeyler söylemiyor, bi iş yapıyorsanız düzgün yapın, öyle habire proje duyurup boş hava atmayın. Birisi bitmeden yeni proje duyuruyorsunuz çeşit çeşit işler, ekran görüntüsü yok bişey yok ve eminim ki ortada bir çeviri de yok, oraya bir sürü açıklama yazıyorsunuz daha birini bile yapmıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz, en azından tenezzül edip iptal edildi bari yazın, bide oraya % falan yazmışsınız. Işinize bakın, boş hevesler içinde yüzmeyin, madem ki yapıyorsunuz bu işi adam gibi yapın, öyle ortaya habire proje atıp sonra arazi olup gitmeyin.

2 Beğeni

Bir çeviri çalışması yapmak çok kolaydır onu tamamlayıp insanlarla paylaşmak ise çok zordur.

1 Beğeni

Discord kanallarına gir de öyle konuş :slight_smile: Burada pek ilgilenmiyorlar ama discord da baya bir paylaşım var. Jurassic World Çevirisine gelince Pazar günü Beta çevirisi yayınlanacakmış. Ayriyeten Surviving Mars çevirisi’de yakında bitecek.

Discord kanalına girmeye gerek yok ki dostum konu buraya açılmış sonuçta arkadaş forumun müdavimi ve yazdığı şeylerde de haklı. Çeviri %50’yi geçmiş ama doğru düzgün bir ekran görüntüsü, video veya farklı bir içerik yok. Ekip ile alakanız ne bilmiyorum ama fütursuzca savunmakta pek doğru değil.

1 Beğeni

Gelişmeleri buraya da aktarırlarsa güzel olur. Tepkili paylaşımların olması son derece normal. O oyunların projeleri de basit değil uzun sürmesi mantıklı geliyor ama ne oldu ne bitti bilmek lazım.

2 Beğeni