E-Rallycross yarışının ikincisi düzenleniyor! 22 Kasım 2020 Pazar saat 18.00’de Ford Türkiye YouTube kanalında hem gerçek yarış pilotları hem de e-spor pilotları karşı karşıya gelecek.
https://www.instagram.com/p/CHsPF5DKG3m/
iracing yol yakınken dükkanı kapat git aslanım
bittin sen
Pazar günü çekildi. Dün gece Mazda ile takıldım alışmaya çalışıyorum ve iyi gidiyor. Birkaç online yarışa girecek seviyeye geleyim. Ama yine de benim için şu an F1 2020 ve Automobilista 2 daha eğlenceli
iRacing için beklenen Mercedes-AMG F1 W12 E Performance aracı 2022 Season 1 güncellemesi ile birlikte yayınlandı. Geçtiğimiz Eylül ayında iRacing ve Mercedes-AMG Formula 1 takımı arasındaki anlaşma ortaya çıkmıştı.
Şampiyonluğu kaybeden araç yayınlandı! iRacing – Mercedes-AMG F1 W12 E Performance
aylık alınca kalamıyordum niyeti bozdum yıllık paket aldım mazda ile çaylak liginde takılmaya niyetliyim sıkılınca zaten gireceğimiz oyun bellidir automobilista 2, forza, f1 ama yandan buna devam etmek istiyorum çünkü tam keyfi bu veriyor
eğer devam edersem ki sonuçta aldık yayınlarda mazda ile gelişmek istiyorum
Bu hafta Mazda liginde Summit Point pisti varmış. Rehber videoya göre gideriz yarın kaderimiz belli olur.
gelişiyormuşuz
Soyadım yanlış çıktığı için mail attım. Bakalım ne kadar sürede düzelecek.