Infinite Truckers "ETS 2 için Alternatif Yeni Multiplayer Modu"

Öyle böyle değil, çorbama kaşık attı gibi… O kadar boş iş… İşin mi yok ya… !

Edit: Dedi ve kayıt oldu… 69 online 60’ı Türk :smiley:

1 Beğeni

Yanlız site şimdiden makasçı tayfalar tarafından kuşatma altına alınmış eğer dedikleri gibi yeni multiplayeri getirebilirseler kişisel sunucular ve mod desteği olsun başka bir şey istemem.

aylak makasçı tayfaların derdi banlar buraya geçecek mi taklalara devam edecek miyiz zaten :smiley:

2 Beğeni

onlarda truckermp den sınırsız ban cezası alanlardır kesin :smiley:

1 Beğeni

Güzel bir proje olacağını düşünüyorum.En azından truckersmp ile aralarında bir rekabet olabilir.Belki düşük bilgisayarlarda yaşanan fps sorununu da optimize edebilirler.Rekabet herzaman iyidir.Bekleyip hep beraber göreceğiz.

1 Beğeni

bunların discord sunucusuna mwl geldi,Rootkiller’in 3 yıl önce paylaştığı açık kodları kullanarak bir şey yapamazsınız ayrıca o kod sistemi artık eskidi dedi, üstüne tek yazılım diliyle de bir şey yapamazsınız şu şu programları kullanın diyerek küfürden beter etki etti :slight_smile:

sonra olayın iç yüzünü öğrendim, tamamen kız yüzünden ortaya çıkan kavga sonrası inatlaşmalar gruplaşmalar vs, ortada yazılımcı yok, yazılımcı dedikleri çocuk hazır web sistem editlemeyi biliyor o kadar.

tmp yazılımclarından biri google’da staj yapıyor, mwl ise hem scs hem de cd projekt red için serbest çalışıyor, cyperpunk için kod yazıyormuş, tmp bu modu babasının hayrına geliştirmiyor karşılığını alıyor.

bugün baktım yerli yabancı makasçı trolleri mod yapmışlar, buradan ciddiyeti anlarsınız.

zamanı gelince scs tmp’yi bünyemize kattık diyecek bundan emin olabilirsiniz.

3200 maaş verecek kişinin yaşını bilen var mı? :wink:

5 Beğeni

ahh nihayet mantıklı yazan biri çıktı ben de bunu anlatmaya çalışıyordum ama millet farklı açılardan bakmayı unutmuş :smiley: ahahahah
iyi de bunların discorduna forumuna falan bu kadar Türk nereden geldi :smiley: ya gerçekten multiplayer olayında yapılan hiçbir işi dikkate almamak lazım bu kadar yerin dibine çekilemez bir ortam tebrikler

4 Beğeni

İçi boş kumbara bir kaç kişinin kavgasından dolayı saçma sapan şeyler yapmaya çalışıyorlar tmp yazılımcıları bile takmıyordur sallayan gitsin laf olsun torba dolsun misali

1 Beğeni

TMP kendi discord suncusunda Türkçe kanalını kapatınca millet boşluğa düştü, küfürleşecek ortam arıyorlardı buldular, diğer tır oyuncu meraklıları sazan gibi atladı hemen(ben dahil yalan yok)

@altunsoy07
trollüğe devam mı? ben seni bu ets’yi bıraktın diye biliyorum, gerçi bende tren felan sardım yolcu kapısı düğmesini sormak için gelmiştim bu konuya düştüm :smiley: git adminlik başvurusu yap herkesi alıyorlar. :joy:

2 Beğeni

ben hemen başvursam alınır mıyım bir şey denemek istiyorum da? :smiley:

1 Beğeni

1 yıldır oynamıyorum adam akıllı adminlik işinide bıraktım haberleri takip ediyorum yeni bir şey geldiğinde bakıyorum sadece

1 Beğeni

ya ne oldu bu infinitici truckercılar yok mu haber? :smiley: discordlarına bakıyorum alayı truckersmpden banlanan trolcü tayfa hayır istisna değil :smiley: baya kızanlar kızanları gazlamış şekilde ilerliyorlar
la insan önce ciddi bir ilerleme alır ondan sonra duyurur bak aylardır abov abov abov diyoruz bitmedi nasıl duyuralım :smiley:

3 Beğeni

Alayı troll perman banlı tipler ne olacak zaten hali hazırda bir multiplayer varken kim gidecek de oraya sürecek delinin biri taş atmış , kırk akıllı çıkaramamış hesabı :smiley:

2 Beğeni

Dc ölü 500 türk var hepside içi boş adamlar turkish yazışma kanalını kapattılar tmp dc’sinde aynısı olduydu onuda kapattılardı kim var diye kayıt olduk kimse kötü düşünmesin :slight_smile:

Göründüğü gibi bu kadar kasmanın anlamı yok gerekli açıklama rootkiller tarafından yapılmıştır!!

4 Beğeni

haahahahahaah :smiley: koymuş

4 Beğeni

Sosyal medya hesapları açmaya devam… :rofl:
Youtube ve twitch hesapları açıldı.

TruckersMP’nin kurucularından RootKiller, Infinite Truckers projesine yönelik bir açıklama yapmış.

Haberin sonunda bulabilirsiniz.

https://www.simulasyonturk.com/infinite-truckers-ets-2-icin-yeni-multiplayer-modu-gelistiriyor/

4 Beğeni

:slight_smile: Ahahahaha Simulasyontürk’teki yorumları okudumda halen gülüyorum, sen o çocuklara ne yaptın Hasan abi? Batı yalakası diyen küfür eden hepsinden var. :rofl: adamların ocaklarını yıkmışsın.

Aga beee :smiley: :smoking: :smoking: