İndirimli Simülasyon Oyunları [Steam ve diğerleri]

harika bir oyun tavsiye ederim gerçekten su dan ucuza satılıyor garanti 30+ saat oynanış sunuyor.

84 TL :smiley:

https://store.epicgames.com/tr/p/need-for-speed-unbound

4 Beğeni

Idler fest kapsamında ücretsiz avatar çerçevesi vs.vs.

2 Beğeni

Oyun duyurulduğundan beri iple çekiyorum hikaye modunun çıkmasını. Cuma günü çıkıyor sonunda. Trailer çok iyi. Filmi izlemeyenler filmi izleyip oynayabilir.

4 Beğeni

Oyun dışı: Samsung sitesinden bir ürün alacak varsa bu aya özel %10 indirim kodumu veriyim. BDC-S379-GCXG-R38S
*sadece Galaxy S25 Serisi sürümde geçerli değildir.

2 Beğeni

Ücretsiz avatar vs.

3 Beğeni

Yeni farkettimde The Crew Motorfest oyunu ubisoft mağazazın`da 524 lira “LEGEND” kodu ile beraber 274 liraya geliyor bence kaçırılmaz oyun 55 dolar steamda.

Epic Rewards 31 Ağustos’a kadar %20 oldu.

Bugünden itibaren Fortnite, Rocket League ve Fall Guys’da Epic’in ödeme sistemini kullanarak PC, iOS, Android ve web üzerinden alışveriş yaptığında harcadıklarının %20’sini Epic Ödülleri ile geri kazanacaksın.Ödüllerini Epic’in ödeme sistemini kullanarak Fortnite ve diğer oyunlarımızda ya da Epic Games Store’da harcayabilirsin.Epic’in oyunlarındaki bu %20’lik ödül kalıcıdır.

Ayrıca 31 Ağustos’a kadar Epic’in ödeme sistemini kullanarak yapılan diğer tüm Epic Games Store alışverişleri için Epic Ödüllerini %5’ten %20’ye yükseltiyoruz. Epic Games Store üzerinden dağıtılan diğer firmaların oyunları da bu fırsata dahil.

ETS2 ve ATS indirime girmiş. DLC alacaklar, almadan önce bundle paketlerine bakmalarını tavsiye ediyorum. Toplu alım ile daha uygun fiyata geliyor.

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 Essentials Bundle

American Truck Simulator

American Truck Simulator Northwest Bundle

American Truck Simulator Southwest Bundle

American Truck Simulator Texas-sized Bundle

5 Beğeni

Steam Yaz İndirimleri saat 20.00’de başlıyor.

https://steamdb.info/sales/history/

1 Beğeni

Sence Fernbusun Neoplan Cityliner DLCsi indirime girer mi ? O DLCyi ve Interlink HDyi almak istiyorum. Interlink HD İndirime girme ihtimali yüksek ama Neoplan Cityliner daha yeni DLC olduğu için girmeyebilir.

FS25 umarım sağlam indirim olur

Yaz indirimleri başladı ama benim beklediğim DLCleri hala indirime girmemişler.

fernbus dlclerine para verilmez gir cs rin ru sitesine orada fernbus konusuna git dlcleri paylaşıyorlar sistemi çözebilirsen halledersin

birisi orada detayları anlatıyordu nasıl yapacağını falan

Steam Yaz İndirimleri başladı.

3 Beğeni

Ben öyle korsan indirmem ya. İndirenlerede karşı değilim bu arada malum oyun fiyatları. Ben satın almayı tercih ediyorum. Hem destekliyorum hemde risksiz.

ggdeals diye bir site var steamden daha ucuza satan key siteleri var belki aradığını oralarda bulursun.