%25 indirime girmiş.
%25 indirime girmiş.
F1 22 standart versiyonu 96 TL’ye , F1® 22 Champions Edition versiyonu ise 128 TL olarak indirime girmiş.
değmez ya gerçekten sürüş keyfi sıfır olan bir oyun maalesef…
15 Nisan’a kadar indirimde.
Bu nasıl böyle ucuz kaldıysa artık
Bu tarz oyunlar sevenler için bırakayım konuya.
hayret bu kadar düşürdüler
Bu oyunu tek almak yerine bu paketi almak çok daha mantıklı. Hem daha ucuz hem serinin bazı oyunları da içinde.
Mantıklı bende biraz önce aldım
Aşırı mantıklı paket
Güzel paket yanlız o paketin içindeki 2 oyun bende zaten var olan oyunlar ve bundar şuan indirimde değiller. Ve bu paketi almak istesem fiyattan düşmüyor ve böyle olduğu için kendime alamıyorum hediye olarak aldirtiyor çok saçma bazı paketler böyle ama asıl olması gereken benim düşüncem paketteki ürünlerden kütüphanedeki ürünlerin fiyatları düşürülüp alınabilmesiydi. Böyle olduğu için bu paketten faydalanıyorum maalesef.
Böyle olması kötü olmuş biraz uğraştırıyor insanı ama paketi alacak arkadaşın varsa kendisine almasın sana hediye etsin sende ona et ikinizde kazanın
oyun ve eski haritalara zam yapmayı unuttular son şans olabilir, atv ve çadır paketini alın, ben atv ile geziyorum kamp atıyorum hayvan avladığım yok.
İşinize Yarayabilir. Belki.
unbound artık paket olarak saıtlmıyor sanırım. kaçırdık
EA baktı çok ucuza gidiyor paketi Steam’den komple kaldırmış.
hakkaten kelepir fiyataydı bi an ulan alsam mı dedim ama krediden yemiştim öncesinde alamadım neyse alanlar çok büyük kara geçti hayırlı olsun.
Valla EA’dan yüzyılın kıyağı gelmişti. Bir yüzyıl daha gelmez böyle kıyak. Alamayanların torunu ancak görür heralde.
1 gün önce almıştım iyiki almışım rdr 2 de zamlanmadan 1-2 hafta önce almıştım indirimde
, unbound gerçekten güzel olmuş rekabet hissiyatı geçiyor insana gerçekten, paketi alanlar EA’den hayatının kıyağını almış oldular