İndirimli Simülasyon Oyunları [Steam ve diğerleri]

şamar oğlanı oldu abi oyun :smiley:

1 Beğeni

Battlefield 2042’yi kesinlikle almayın.

1 Beğeni

alan aldı çoktan zaten ilk hype ile :smiley:

1 Beğeni

Onlardan biri bendim. :frowning:

1 Beğeni

artık kimsenin 3a oyunlara güveni kalmadı. cp2077 patlamıştı bf ve gta da patlayınca şirketler artık açık dünya işine kolay kolay girmezler. aslında bi yandan iyi de oldu her yer açık dünya oyunundan geçilmiyodu.

BF5 'ten devam ya. 2042 1-1.5 yıl sonra oynanır hale gelir ancak.

1 Beğeni

Aynen kral ya artık oyunlar yarım çıkıyor maalesef alıyorlar herkes ister istemez firmalar da nasıl olsa bunlar alıyor update yapa yapa düzeltiriz falan kafasına giriyorlar 5 değil de 1 den devam :smiley:

1 Beğeni

Steam kış indirimleri başlamış.

2 Beğeni

Bu indirimlerde ne alınabilir ki? Fishing North Atlantic düşünüyorum, fena oyun değil gibi. Hasan daha da gelişeceğini söylemişti, su fiziklerinin felan düzeleceğini sanırım.

Oyun iyi hale geldi.

1 Beğeni

%15 indirimle beraber çıkış yaptı dün. Bu tarz farklı simülasyon sevenlere…:smiley:

Bir yerden sonra desteği kesilecek buglari giderek artacak oyuna para vermeye gerek yok. Malum siterden indirin. Buna verilecek parayi da çok iyi başka şekillerde değerlendirebilir insan.

Ay takvimi Yeni yılı indirimi geldi. Günlük çıkartma veriyor sadece.

Fifa 167,99 TL- FIFA 22 - Ultimate Launch Edition 223,99 TL

The sims 120,10 TL paket.

Epic bile 60 TLlik kuponu 130 TL yaptı. Ama TÜİK’e göre enflasyon %36 yersen :smiley:

3 Beğeni

konusu burası mı bilmiyorum ama rdr 2 ve metro exodusu epicten 130 tl lik kuponla alınca 94,3 tl ye denk geliyor kupon varken kaçırmayın derim :wink:

Bana 96 tl diyor ama burada farklı

Önceki oyuna sahip olanlara indirimli diye duymuştum. Fifa 21 var mıydı sizde?

1 Beğeni

Evt Var :slight_smile: