GTA 6 için korkmaya başladım gerçekten
Çıksa da bir rahata ersek artık. Bence senaryo yazıldıktan sonra ayrılmış olabilir.
17 eylül gta 5’in 10.yıl dönümü, belkide birşeyler…
Hiç çalışmamış GTA 6 projesinde
Yenilik güzeldir. Ben asla kötü bir oyun çıkacağını düşünmüyorum. Aksine en iyi GTA oyunu olacak gibi geliyor.
hikaye tarafında uçuk kaçık şeyler beklemeye gerek yok… zaten bu oyunun online kısmına abanacakları fiveM’ı satın almalarıyla iyice belli oldu. yabancı forumlarda falan millet çitayı oyunla alakalı arşa çıkarmışta sonu hüsran olucak gibi elbette oyun dünyasına damga vurucak fakat hikaye tarafı dolu dolu olacağını düşünmüyorum. Fakat gelmiş geçmiş en iyi rpg açık dünya oyunu geliyor gibi
Sonuna kadar katılıyorum en iyi gta online olacağı kesin, hikaye kısmı ise çok çok detaylı olacağını sanmıyorum.
Megas xlr yapmış adam
Bu oyuna hile kodlayan elemanlar bence rockstarda çalışmalı net bir keresinde durduk yere bir hilenin benle hiç bir şekilde bağı ve alakası olmadığı halde peşime takıldı sürekli oyunum çökertti hani özel sunucuya giriyom sadece davetle girilebilir fln oraya bile geldi yav oyun kapanıyor açıyom tekrar geliyor yanıma o gün oyunu zehir etti ben 2 3 kuruş para hilesi yapsam ertesi günü ban yiyorum acayip bir şey bu gta5 umarım dediğin gibi çözüm bulunur.
Buna niye çözüm bulsunlar artık gta5 oynayan mı var 10 yıl oldu, ve bedava olduktan sonra online tarafı rezalet hale geldi.e tabi isteseler yok ederler hilecileri fakat uğraşmıyorlar eski bir oyun için.gta6 da ise tamamen online altyapılı çıkacağını düşünüyorum bu yüzden de baya güvenlikli olacağını tahmin ediyorum.zaten herkes bilir gta5 ilk çıktığında online düşünülmemişti sonradan mod olarak eklendi
Bende zaten gta 5 online’a çözüm bulsunlar demedim. Çıkacak olanı iyi korusunlar anlamındaydı…
Hocam online en başından beri düşünülen birşeydi, sadece yetismemisti 1 yıl sonra ekleyebildiler anca
mana aramadan tarafsız düşünelim. arkanda ay ışığı istiyorsun ama boş dağ yerine vinewood yazılarının önünde çekmek istiyorsun.
ama senden gta6 duyurusunu bekliyorlar.
https://twitter.com/RockstarGames/status/1707757127698121131
Ekim sonunda gerçekten bir duyuru bekleyen azımsanmayacak bir kitle var. Geçen sene olan sızıntılar çok eskiydi şu an bir şeyler gösterip duyuru yapacak kıvamdadır. Sektörün GTA 6’ya ihtiyacı var.
Şu lanet olası hileciler ve mesaj spamı yapanlar yüzünden GTA 5’ten bıkmıştım ve Rockstar hesabımı silmiştim
Gelsin yeter ki neyse günahı vereceğiz artık. Çok özledik…
Önceki gönderilerde denmiş ama tekrar söyleyeyim Ecsden önce çıkacak.
geçenlerde çıkan sızıntının doğru olduğunu düşünüyorum ki rockstar hepsini telifledi, ekimde duyuru fragmanı 2024 ekimde de oyunun çıkış tarihi diyordu biri youtube’ta bolca videosu var, ilk defa bi sızıntıya tam olarak inanıyorum
sanırım buydu;
fakat gta 5 ve rdr2 de olduğu gibi ilk önce konsollora geleceği söyleniyor, bence artık bu yılda böyle birşeye girişmezler her oyun pc ye konsolla aynı anda çıkıyor
- ETS/ATS’ye Mevsimler
- GTA 6
0 oylayanlar
Ets Ats’ye hiçbir zaman mevsimlerin geleceğini düşünmüyorum ki gelmeyecek’de bence Ne zaman onunla ilgili bir muhabbet olsa ‘‘Oyun 21 Haziran’da geçiyor’’ muhabbetleri dönüyor. Bir kere onun gelmesi imkansız ve hayal ürünü diyorum.(Umarım yanılırım).
Eninde sonunda gelecek bir Gta 6 var, her türlü iyi veya kötü bir şekilde milyarlarca satılacak bir oyun ortaya çıkarırlar.