Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Sızıntılar nerde elinde olan var mı

1 Beğeni

X e GTA6 yazsan zaten çıkıyor dostum

1 Beğeni

Sağol teşekkürler buldum

1 Beğeni

Kendisi çıkmadan canım SP’de forumu açılan ve oyun camiasında yıllardır ses getiren ve bir türlü çıkamayan oyun.

2 Beğeni

ai, öyle böyle değil sağlam ai, ssleri verip eski vice city ve gta 5 karışımı oynanıştan generate etmiş hudları patlıyor, en azından dubstepzz etiketlideki görüntüler için öyle diğerlerini aydayamam

edit
bir grubun videoları seri banlanıyor :thinking:

2 Beğeni

AI değil çünkü hepsi takır takır DMCA yiyor.

Ayrıca:

Videolar 2023 buildlerinden diyorlar.

neden bilmiyorum ama animasyon shaderler falan ubisoft mamülü gibi vibe verdi tatmin etmedi uçan tekme falan ne bu abi ac mi oynuyoruz?

Ai falan değil

ETS2’yi diğer firmalar yapsaydı isimli video. Gta konsepti iyiymiş.

2 Beğeni

söyleyin bir daha yapmasın

5 Beğeni

Actros kullananlar seri üzgün

4 Beğeni

yeni sızdırılan videoda gece vakti oynuyor. tıra falan da biniyor. işte ats şimdi bittin pavel düşünsün :smiley:

7 Beğeni

Harita çıkaracaz ayağına oyunu geliştirmeyi aksatan koca yürekli Pavel Sebor Allah’ın varmı lan senin

2 Beğeni

Araç fizikleri falan güzel. Daha da üstüne koymuşlardır. Grafikler ayrıntılar falan güzel çıksın da oynayalım artık.

1 Beğeni

Video çok eski değil arkada çalan şarkı Tate McRae’nin “Sports Car” şarkısı ve 2025 başı çıkmıştı :thinking:

Sızdıranın arasahnede o imalı lafları seçmesi ve çalan şarkının 2025 çıkışlı olması yüzünden sızdıranın elinde oyunun buildı var diye şöylenti var.
Adam bu arada bunları Rockstar fiziksel disk çıkarmayacak diye ve protesto olsun diye sızdırmış.
Bu gidişle hikayeyi sızdıracak herif.

1 Beğeni

Muhtemelen oyunu test eden ekip içerisinde yer alan birisi 2024-2025 yılından kalma videoları bugüne kadar ya sakladı yada o zamankine ait sürüm elinde şimdi çekip atıyor.

2 Beğeni

https://x.com/i/status/2090088256331296847

Çoğu yerde 23-24 Build’ine ait olduğu yazıyor videoların. 1. Fragmanla benzerliği var grafiklerin. Muhtemelen sızdıranın elinde o build’e ait oyunun tamamı var, ve Lucia’nın final hikayesini sızdıracağı yazıyor.

1 Beğeni

Bu işin iyice boku çıktı

https://www.instagram.com/p/DcQR75ujRcU/?igsh=MXBwZjk3bmRuMXA4bQ==