Delirttiniz lan biziiiii
Lan bizi delirttiniiiz
@roksıtar @tıramp @losencılısbüyükşehirbelediyesi
Yarın video yayınlanırsa eğer sızıntıda yazan süre varsa offf
noluyoo
28 ağustos gece 4’te rockstar yt ve gta 6’nın sitesinden de yayınlanacakmış
Netflix den izleme detayı koparttı ![]()
GTA VI için yeni tanıtım videosu 27 Ağustos akşamı 22:00’de Netflix’de gösterilecek. 28 Ağustos’ta ise Rockstar Games YouTube kanalında yayına girecek.
Netflix ile özel bir tanıtım anlaşması yapılmış.
sızıntı bilgiler doğru kapakta da gas station var
27 Ağustos akşamı netfilişxteyiz
yayında izleriz ya
indieler için kabus gibi bir gün
TANRIM YALVARIYORUM ERTELETTİR DFDSFDSFSDFSDFSFSDFSDFSDFSFSF
fragman kapağında mustang var. buradan ats’deki ford car pack’e artı yazar. İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, tebrikler Pavel.
GTA V’i merak ettiğimin %10’u kadar bile merak etmiyorum bu oyunu. Ama bu benimle alakalı.
Aynı his bende de var. RDR 2’den bile daha simülasyon mekanikler yapıyoruz deseler biraz yükselirdim belki ama RDR 2’nin o ağır mekanikleri ‘oyun’ dünyasınca beğenilmediği için gta 5 karbon kopya birşey geleceğini düşünüyorum. Gta 5’i grafik modlu oynamak gibi olacaktır. Ama tabii bu milyarlar kazanacakları gerçeğini değiştirmiyor.
Netfilikş ne alaka ya kaçak siteden izleriz artık
Geçici süredir asıl video dwğildir zaten video daha teslim edilmemiştir.
Sızıntılarda 7 dakikalık videodan bahsettiler
27 ağustos akşamı yayında netflix açıp izleriz ama gösteremeyiz. Djsjdjd öyle saçma bir durum maalesef
Netflix Party şimdiki adıyla Teleparty yapılabilir.
6 saat boyunca yasal değil.
ancak sabah yayınlanınca gösterilebilir birisi hemen youtube yüklese silinir. Twitterda paylaşsa onu izledik diye yayın kesilir
İlk vçdeo geldiğinde gece yarısı yayına girdik yayını kapattılar shshshdh
Yayın yapma, Netflix’i olanlara teleparty odası aç. Oradan sohbet edilir. Bunu kastettim.
https://x.com/rockstarturk/status/2085660932965912619
görüntüleri kullanma izni olacakmış