Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Biraz değişim şart…

10 Beğeni
  1. fragman yayınlanacak mı sizce yoksa temmuz ağustos’a mı kaldı öyle bir söylenti vardı

pre order trailer şart bence belki de haftaya tarih verirler beklentiye sokarlar.

yükleme ekranı yok demişler de direkt asset bundle ıvır zıvır ile o modellerin olduğu sahneleri çok hızlı bir şekilde önümüze getiriyorlar diskten çekip.
inanılmaz bir sahne sistemi kurmuşlardır.

2 Beğeni

fs25 ve fh6daki satın alma tecrübemi kullarak almak isteyen arkadasların bu aksam almasını siddetle tavsiye ederim, ps store da bi kur güncellemesine 6500 7000 tlyi görür bu oyunun tam sürümü. gece beni de uyandırım alalım

edit: kafa steame gitti ps store zaten tlden veriyor rahatta kalın

biz gene en son alırız kaderimiz bu

1 Beğeni

Forumda acaba bu oyun için benim gibi ps5 pro alan manyaklar var mıdır varsa ses verelim

1 Beğeni

Yani 80$ konuşuluyor. Fh6 $80 olduğuna göre artık fiyatlara şaşırmıyorum

Yeni Zelanda da 140 dolar demişler ABD doları ile 80 dolar fiyata tekabül ediyor listeleme başlamış herşey ok da ben hala bu grafikleri PS 5 kaldıracağına inanmıyorum

Proda ben 60fps için dua ediyorum düz versiyonlarda nasıl olacak bakalım

geliştirme süreci ps5 üzerinde yapılmış diye okumuştum sorun olmaz 25-30fps kalitede çalışır diye düşünüyorum

tr’de 200 dolar olsun. bu milletin çocukları dışarıya para kaptırmasın kaptıracaksa da payını versin.

silaha bak

2 Beğeni

ultimate 100dolar yazıyor

Ben varım kardeş ben varım :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben 2025 te çıkacağı söylendiğinde 2024 yazında slim versiyonu aldım 2 sene oldu, yoksa konsolla hiç işim olmazdı sonradan iyiki almışım dedim bahanesi gta 6 oldu :smile:

1 Beğeni

Ah bide Türkçe dil destekli gelse

ABD ve Avrupa’da da enflasyon bize göre çok az da olsa olduğundan artık standart fiyat 60 dolar/60 euro değil zaten. O fiyat 10-15 sene öncede kaldı.

Türkçe dil desteği için neden hiç büyük youtuber lar tanınmış kişiler vs bişeyler yapmıyor anlamıyorum imza kampanyası gibi olsada dedtek çıksak

O kadar ağır olacağını zannetmiyorum…