Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

kolpadan takılıyor herkes

CD kutusu kapağı AI, ürün kodu ise Resident Evil 9 Requiem’e ait. Bu kodlar özeldir. Sadece bir ürüne ait olabilir. Bilenler bilir. Güzel kekleme…

:joy: :rofl:

ÖN SİPARİŞLER RESMİYMİŞMİŞMİŞMİŞ

tamam da bize ne faydası var kral

O fiyata oyun satamazlar bu ne kadar gta 6 da olsa o topa gireceklerini sanmam 80 en kötü 100 dolar civarı olur

PS5 oynayan adam keyfine düşkün adamdır. Her oyunda gözü olmayan adamdır. Tok adamdır. (Benim şahsi görüşüme göre). O paraları verirler. Konsolda oyun oynayan adama koymaz o para.

@ugurekc onu ben de sonradan farkettim. Belki 0533 kodundan sonraki kısım önemlidir diye düşündüm.

hangi saatle 19:00 mı yoksa 18’de mi bunlar içerikleri paylaşıyordu

En son bu gelmiş 50 dakika önce

Hayır. Kodun tamamı özeldir. TC gibi düşün. Kodun tamamını başka bir ürüne veremezsin. Veri tabanında bu sütun primary key ya da unique key ayarlanır. Bu sütuna aynı satırı bir daha giremezsin.

yarın trailer gelir gelmez ben aylar önce açtığım yayın şeyini ona göre saat olarak yarın akşama aldım. gelirse açarım.

zaten bir sonraki yayın cds demo olur sdfsf nebileiym.

1 Beğeni

:+1:

O durumu sonradan farkettiğimi yukarıda belirttim hocam. Vatan Bilgisayar AI görsel kullanmış. KOMİK.

Bu ürün hiç var olmadı. “GTA” kısmındaki harflerin büyük yazılması ve “Standart” yerine “Standard” yazılması gerekir. Mobilden SS alınıp shoplanmış.

Tüm gün haber yapıldı bu görsel. Üstüne bastığınız kısım bana da absürt geldi ama takılmadım. Demek ki takılmak gerekiyor. Gta :smiley:

Ciddi ciddi bunu gerçek sanan haber editörü varsa bir daha gözden geçirilsin becerileri.

Hocam soul of Anatolia duyurulduğunda hatırlasanıza, sadece “tahmin üzerine” yapılan haritayı official haritaymış gibi yüzlerce yerel, ulusal sayfa paylaştı. :smiley:

Şuan GTA VI çok fazla beklenen bir oyun ve insanlar en ufak bir sızıntıya, bilgiye aç haldeler. Fake olduğunu bile bile inanabilecek durumdalar. Nitekim kimimize göre ETS2 için de geçerli

yalancıyı ikmiyorlar öyle bir gerçek var

18 mayıstan önce gelmez

pre order artık kesin o yüzden investor call öncesi gaz vermek için o tarihe trailer yayınlanacağğını yarın duyurmaları lazım bakalım.

pc için şubat ayını işaret etmiş

şubat çok erken patlamasın oyun ama roleplay olaylarında market store official olduğu için konsola da onu zaten aktaracaklardır da pc için pozitif düşünüp erken çıksın desek de daha bir şey görmedik.
devasa bir oyun için pc tarafı korkunç. 2 ay sonra çıkaracak halleri yok.
öyleyse de umarım her şey düzgündür ama çok zor. bir sonraki nisan-mayıs ideal öyle olacaksa.

zaten sony exclusive anlaşma ile geliyor.

1 Beğeni