Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

hayırlı olsun şimdiden sanırım bunlar yazın reklam çalışmalarına başlıyormuş bir gameplay vs gelirse yakın zamanda çıkışa doğru iyice gazlanır oyun artık :slight_smile:

2 Beğeni

Erteleneceğini düşünmüyorum ama, çok büyük reklam parasıyla dünya üzerinde her yerde muhtemelen reklamları dönecek.

1 Beğeni

Kardeşime aldık ama GTA6 çıkınca 1 PS5 yetmez o yüzden kendime de almam lazım
image
2. fragmandan bu yana 10 ay geçmiş artık bişeyler gösterilme zamanı geldi aslında

2 Beğeni

tabi canım 1 taneyle ne olacak ahhaha :smiley: abi kardeş fifa da oynarsınız ya mis :smiley:

2 Beğeni

Alındı ve istek listesine eklendi bile. İyi ki almışım diyorum fiyatlar tavan yapmış yine. 35’e PS5 Slim almak hiç mantıklı gelmiyor.

almayan ben artık neyse nasılsa gta6 çıkmayacak çok da şey etmeye gerek yok

1 Beğeni

O GTA 6 çı-ka-cak. PS5’in yok diye böyle diyorsun :grin:

Daha ortada karakter tanıtım fragmanları yok, oynamış fragmanları yok, önsiparişe açılmamış ve bu oyun 7 ay sonra çıkacak öyle mi :joy::joy::joy:

1 Beğeni

işte başlarsa kaçacak delik ararız :smiley: başlamasın sdfsdfsdfsd

Oyunu çıkartacaklar çünkü daha ertelemeye ne ellerindeki imkanlar ne de maddi durumlar el verir. Haziran da dünya genelinde sağlam bir PR ile her yerde afişini görmeye başlarız. Haziran sonu, Temmuz başı gibi de son fragman çıkar.

3 Beğeni

çıkarsa ps5 alacan mı bana

yazın reklam çalışmalarına başlayacaklardı sanırım öyle demişlerdi ne oluyorsa ben askere gittikten sonra oluyor arkadaş :smiley:

Bi bakalım belki 2. elden kapatırız konuyu :joy: :joy:

1 Beğeni

tam da askerde olacağım zamana denk geliyor süper :smiley:

allahım erteleme geliyo demi allahım

1 Beğeni

abi şöyle 1-2 ay ertelense harbiden fena olmaz hahahah :smiley:

Bu toplantı ne demek bir de Aşırı sessizler

ay mı 9 ay ertelensin

bunlar şey ya 2026 nın 4. çeyreği mali raporlar kazançlar yıl sonu finansal hedefleri vs rakamlar oluyor ama genelde oyunlar hakkında bilgiler veriliyor yakında çıkacak tek oyunu gta 6 olduğu için onunla ilgili de bir şeyler olabilir :smiley:

haydeeeee :smiley: