Grand Theft Auto VI - (GTA 6) Ana Konu

Ben PS ile geldim PS ile giderim, düzgün adam kardeşim ben onu yıllardır tanıyorum :smiley:

2 Beğeni

eninde sonunda pc’ye gelecek almaya gerek yok :cowboy_hat_face:

2 Beğeni

yav gelecek tamam da ben ilk yıl oynamak istiyorum direkt :smiley: niye bekleyeyim 10 yıl öncesinde değilim.
ps5 almak istiyorum özel oyunlardan xbox tiksindirmeye başladı oyunlarıyla maalesef. ama güçlü cihaz diyorsun şimdi zaten yeni ps5ler çıkacak. neyse daha var o zamana bakarız ama 30k üstüne sabitlenirse konsol fiyatları seneye…

PS5 depolama olarak düşüktü Xbox a göre yanlış hatırlamıyorsam, ama sadece GTA için konsol almak Türkiye de çok mümkün değil

1 Beğeni

Çıkan sızıntıların doğru olma ihtimali de doğdu şimdi. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Ps5 her şekilde daha mantıklı. Xbox oyunlarının çoğu gamepass aracılığıyla pcde var ps oyunları da pc tarafına geliyor ama xbox kadar değil bildiğim kadarıyla. Hali hazırda pc sahibi kişilerin ps alması çok daha mantıklı. Ps5 alırsan gran turismo ve driver clup gibi oyunların da tadına bakarsın hem.

1 Beğeni

ya vallah öyle ps4 vardı rdr2 çıkarken sonra sattım. hele bir duyurulsun ona göre ilerledikçe performans durumuna göre alırız ama ekonomik şartlar ne olur bilemiyorum. sırf gta6 için almak istemesem de şu an onun için maalesef. umarım o gün geldiğinde rahata kavuşmuş ve gerçekten konsolu rahat rahat oyun oynamak için kullanırım. pc’nin yanına bile koymam. :smiley:

5 Beğeni

ortalarda dolaşan video balonu patladı :smiley:

1 Beğeni

Arkadaş 26 ekimde yayınlanacak demiş ama hangi yılın 26 ekimi onu dememiş.:joy:

2 Beğeni

Nisan ayından beri olan bir sayfaymış ve metacritic açıyormuş bunu, rockstarla alakalı olan resmi birşey yok ortada maalesef

1 Beğeni

Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bu sayfa daha öncedende vardı… Bunu zaten herhangi birisi açamıyor mu? (metacritic’te çalışan tabiki) Burdakilere bakmak önemsiz malesef.

Millet artık sabırsızlıktan koklayarak ipucu arıyor çıkış tarihi ile ilgili. :smiley:

Hadi hayırlı olsun

https://twitter.com/business/status/1722085957120184349

4 Beğeni

Ulan yine kim sallamış diyecektim bu kez jason abimiz söylemiş.:smiley:
Kulaklarının çınlamasını istemediğine göre işte bu kez doğru olabilir.

2 Beğeni

Valla isterse babası söylesin bu olaylardan sonra inanmıyorum artık :smiley:, her ay yeni bir duyurulcak olayı sıktı artık, biz önceden bilmesek daha iyi bence beklemediğimiz bir anda duyursunlar geçsinler, sürekli bu ay bu ay muhabbeti baydı

3 Beğeni

Ben de artık çok kulak asmıyorum, ne zaman ki resmi duyuru olur o zaman inanırım.

1 Beğeni

O zaman seneye mi çıkıyo djdjdjd

İlk çıkıış tarihini 2024 Sonbahar deyip erteleme hakları var. Bu hakkı da sonuna kadar kullanmak zorundalar. Duyuru PS5, XboxSeriesX için ilk etapta yapılsa da PC için ilk duyuru kısmında bir açıklama bulunmalı.
2025’e ertelenirse yine Nisan aylarında falan çıkacak oluyor.

GTA’dan değil ama maalesef çok farklı bir dönemdeyiz bazı şeyler kusursuz olmuyor.

3 Beğeni

Geleneksel GTA 6 haberimiz hayırlı olsun :joy:

1 Beğeni

aralık ayında umarım trailer müziği bu olur :d

1 Beğeni

:smiling_face_with_tear:

4 Beğeni