e bunlar ne zaman geliyor şimdi ?
Asılsız iddia çıktı bunlar.
Kötü olmuş.
Oyunu şimdi yükledim bana benchmark diye bir şeyler çıktı onu yapmam gerekiyor mu?
Benchmark’ın ne olduğunu bilmiyor musun?
Formattan sonra fh4 save’im silinmiş sıfır oynama isteği geri de getiremiyorum galiba. FML…
Forza destek ekibiyle konuşarak araçları ve parayı geri yolladılar
Yarın akşam FH4 yayını var. Aksilik çıkmazsa açıcam. Veda zamanı dermişim
470 saat oynadığım oyuna bu akşam itibariyle bende veda ediyorum…
Duygularımmmmm darmadağın anlayamazsın…
Yeni oyunda görüşmek üzere
Bu sitedeki herkesin en az 1 kere binmiş olabileceği Renault 12 yani Toros araçları Forza oyunlarında niye yok? TX ve TSW olarak 2 farklı modeli vardı bunların, sadece Türkiye ile sınırlı değildi. Spor arabası olmadığını biliyorum ama envai çeşit araç varken böyle ikonik aracın neden bulunmadığını merak ettim. TX modelini Türkler AWD yapıp yanlardı kesin
Bunu niye şimdi soruyorsun derseniz; eski bir fransız dizisinde gördüm. Fransız polisleri, 88 model olduğunu düşündüğüm lacivert bir TSW kullanıyordu
Forza Horizon 4 lisans sorunları nedeniyle 15 Aralık’ta satıştan(Steam ve Microsoft Store) kaldırılıyor. Sahip olanlar oynamaya devam edecek. İndirimde mutlaka satın alıp kütüphanenize ekleyin.
duyuru sayfası
standart sürüm kullananlara ve sahip olmayanlara tavsiyem ultimate edition alın, etkinlik ödüllerine sahip olma sistemi de güncellenecek
Ben oyunu aldim ve direksiyon tepkimelerini begenmedigim icin geri iade ettim, anlamsiz yere direksiyon sertlesiyor yada saga sola cekiyor.
Bu tip oyunlar çok hareketli, anlık tepkiler vermek gerekiyor çoğu kez ve aslında simülasyon olmadıkları için direksiyona pek uygun değiller. Direksiyonla o kadar ETS 2, The Bus oynamış biri olarak ben de FH5’te direksiyonla sarhoş gibi kullanıyorum. Bu yüzden Xbox denetleyicisi ile oynuyorum Forza’yı.
son 1 hafta, ultimate 6.39 dolar.