Firefighting Simulator - The Squad [Ana Konu]

Uzun süredir haber alınamayan Firefighting Simulator için resmi çıkış tarihi açıklandı. Chronos Unterhaltungssoftware) tarafından geliştirilen oyunu Astragon Entertainment yayınlayacaktı. Unreal Engine 4’te geliştiriliyordu. Birkaç yıldır bekliyoruz. Haber alınamamasının nedeni arkaplandaki anlaşmalardır.
Şimdi son tweet ile final polishing phase yani son aşamaya geçmiş. Bu Kasım ayında çıkış yapacak.
Bugünden itibaren normal haberler ve görüntüler paylaşılmaya başlanacak.

Çok garip olduğunu siz de fark ediyorsunuz umarız oyunu etkilemez ama etkilemiştir. :smiley:

4 Beğeni

17 Kasım’da çıkacakmış.

Çok oyunculu iş birliği modu ile üç arkadaşınla birlikte hayat kurtaracak ve elbette yangınları söndüreceksin. Ekibinde sana en uygun görevi üstlenebilirsin.

multiplayer olduğu için birden fazla key ayarlamaya çalışıp öyle test edeceğiz

Çok oyunculu iş birliği modu ile üç arkadaşınla birlikte hayat kurtaracak ve elbette yangınları söndüreceksin. Ekibinde sana en uygun görevi üstlenebilirsin.
Tek kişilik modda ise deneyimli bir itfaiye ekibinin başı olarak önemli bir ABD şehrinde yangınla mücadelenin ne anlama geldiğini ilk elden göreceksin. Komutları sezgisel olarak verebilen arayüz sayesinde yapay zekâ ile yönetilen meslektaşlarına görevler ata ve aksiyonun ortasına dal.
Su, duman, ısı, geri tepme, ani parlama ve yağ yangınlarının yanı sıra elektronik ekipman, kimyasal madde ve patlama gibi yangına neden olan birbirinden farklı unsurları içeren gerçekçi yangın simülasyonu.
Dinamik olarak yayılan yangının yol açtığı yıkımı gerçekçi bir şekilde yansıtan karmaşık bir fizik sistemi.
ABD'deki büyük bir şehirde TP3® Pumper veya T-Rex® hidrolik platform gibi beş lisanslı Rosenbauer America itfaiye aracını dilersen şoför mahalli görünümünde kullan.
ABD'de tanınmış Cairns®, MSA G1® SCBA, ve HAIX® gibi yangınla mücadele sanayi markalarının orijinal ekipmanlarını kullan.
Hem gece hem gündüz oynayabileceğin, her biri yangınla mücadele için farklı seçenekler sunan 30 farklı olay yeri sayesinde yeniden oynamaya can atacaksın.
Kapsamlı eğitim, radyo iletişimi ve karakterler için İngilizce konuşmalar, farklı dillerde altyazı seçenekleri ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için orijinaline sadık kalınarak hazırlanmış motor sesleri.
Sanayi bölgesi, banliyö ve şehir merkezi gibi farklı bölgelerden oluşan ayrıntılı, 60 kilometre karelik bir ABD şehri.
Standart direksiyonları ve oyun kollarını destekler
Kapsamlı eğitim bölümünde yangınla mücadelenin temellerini öğreneceksin.
2 Beğeni

keyler geldi indiriyorum :smiley:

1 Beğeni
3 Beğeni

multiplayer bir harika!!!
@Emre54 @Aguss

4 Beğeni

Birazdan ilk videonun çekimlerine başlıyorum. Ardından multiplayer için çektiklerimizi ayrı ayrı paylaşacağız. Şu an görevler bittiği için oynamaya devam edemedik geri kalan görevlerin kilidi şu an açılmıyor. :smiley: Kudurmuş durumdayız oyunun tadı damağımızda kaldı. :d

Çok uzun süredir beklediğimiz Firefighting Simulator - The Squad sonunda çıkıyor! İlk oynanış videosunda oyunun genel özelliklerine bakıyoruz. Multiplayer destekli itfaiye simülasyonu 17 Kasım 2020’de PC için yayınlanacak.

2 Beğeni

Tam sürüm güncellemesi şu an iniyor. İLk multiplayer videosunu render alıyorum yükleyeceğim. Diğer çektiklerimiz de gelir. Tam sürümde diğer görevler ve varsa yeni şeyleri yazarım. Muhtemelen bu akşam bir daha gireceğiz.

1 Beğeni

78 tl

1 Beğeni

Tamamen Multiplayer İtfaiyecilik! Firefighting Simulator - The Squad #2

devamı gelecek bunlar ilk oynadığımız anlar

2 Beğeni

YouTube’daki Katıl/ücretli aboneler arasında bu oyunun çekilişini düzenleyeceğim. Bundan sonra boş keyleri böyle dağıtıcaz.

1 Beğeni

Bu ağaç ile baya uğraşmıştık normalde sönerdi ama yayılma mevzusu diğer binalarla karışmış gibi ya da görevde bir bug vardı sonuçta çıkmadan önce oynamıştım şimdi birkaç yeni sürüm geldi ama yeni bir şey yok.

Daha video var arada yayınlayacağız da artık girmeyiz herhalde son görevler biraz daha dikkat isteyen tehlikeli olmuş eğer bayılan kişiye hızlıca ulaşmazsanız yangın çok büyüyor ve oraya gidemiyorsunuz.

Notruf’u bekleyeceğiz. Flashing Lights da çekebiliriz multiplayer olarak :slight_smile:

2 Beğeni
1 Beğeni

Oyun pahalı bence

Çekilişe katılın

“something new is coming for you”

:grinning: su var sıkıyon işte, ne bu şimdi

oyunun güncellemeye ihtiyacı var. yeni yönetim kararlarıyla tekrar ayağa kaldırılabilir. geliştirme engelleri aşıldı herhalde yabana atılacak bir oyun değil vallah. güzel olur sahip olan için :slight_smile:

1 Beğeni

yanıyor bunlar

1 Beğeni