Fernbus Simulator Türk skinleri

Genelde real kaplamalar yapıyorum. Fictional çok az.

Steamden istek yolladım sana hocam. Oradan konuşalım

MAN ProfiDrive Kaplaması;
İçeriklerime destek olmak için steamde beğenebilir ve yorum yapabilirsiniz.

2 Beğeni

6 Beğeni

Setra’da bu kadar oluyor.

7 Beğeni

Arkadaşlar selam ölmedim ama iş güç ıvır zıvır pek vaktim olmuyor fırsat oldukça devam ediyorum;

10 Beğeni

Arkadaşlar atölyede çalışmalarıma abone olup beğenirseniz desteklerinizi beklerim. Ayrıca bunları yaptığınız zaman showroom sayfasında ilk sayfada gözükür.

2 Beğeni

2 Beğeni

Ölmedik Yaşıyoruz

3 Beğeni

Yeni çalışmalarımı sırayla atölyeye yüklüyorum. Hedefim tüm gerçek firmaları en kısa sürede paylaşmak. İçerikleri buradan takip edebilirsiniz;

1 Beğeni

4 Beğeni

Arkadaşlar ben kaplamaları atölyede paylaşıyorum fakat steam yeni güvenlik sistemi sebebi ile paylaşılan içerikleri inceleme altına alıyor ve bu sebepten dolayı 12 saat içinde indirmeye açık oluyor.

1 Beğeni

3 Beğeni

Hocam yeni Setra geliyor bununla ilgili planlarınız var mı :slight_smile:

Hocam Merhaba işin rast gelsin. Zamanında yapmış olduğun Man lions Coach için Lüks Gümüşhane güzel olmuştu. Neoplan Cityliner içinde yapar mısın?

Hayır yok. Hatta boykot ediyorum. Aynı şeyin lacivertini çıkartıp üstüne comfort class yazıp tekrar pazarlama yapılıyor. Saçma sapan şeylerle uğraşacaklarına farklı araçlar getirsinler. Örneğin Neoplan tarafında lisans sorunu yaşamıyorlar ve Tourliner gelebilir.

1 Beğeni

UPDATE

Arkadaşlar artık bu “sözde gerçekçi otobüs simulasyonu” için daha fazla zaman ayırmamaya karar verdim. Aradan yıllar geçti ve hala çok hatalar ve optimizasyon sorunları olan bir simulator. Saçma sapan araçlar çıkartılıyor DLC olarak. Bir gün düzelirde şaşırtırsa tekrar üstünden geçilebilir.

2 Beğeni