Setra S517HD
Setra S517 HD ''Flixbus'' by Arda Aydın, on Flickr
Setra S517HD
Setra S517 HD ''Flixbus'' by Arda Aydın, on Flickr
Yeni beta güncellemesinde hiçbir skin çalışmıyor…
çok fena kalite akıyor resmen
Alınır mı tavsiye ediyor musunuz ?
daha almadım ama görünüşe göre alınır yeni teknoloji de var kaliteli bir Dlc olmuş
Kesinlikle alınır iç model kalitesi harika,sesler aynı kalitede yalnız şu an bir kaç tane bug var.Mesela klavye de direksiyon sağa tam dönmüyor.
Bende herhangi bir sorun yok direksiyon konusunda Tml’nin forumunda da yazan çok kişi var ama bende direksiyonda hata yok,sadece tuşların aydınlatmaları biraz az yanıyor gibi geldi başka bir hata göremedim o tarzda.
Benim direksiyon sağa tam dönmüyor orda sıkıntı var
Otobüsler istediğimiz kadar iyi olsun oyunda gelişme yokki en son 4 -5 ay önce oynamıştım o zaman çok daha iyiydi fps yönünden vs gayet iyi durumdaydı şimdikinden, ne kadar daha kötüleştirebiliriz diye uğraşıyorlar sanki (o zamanlar min 35 40 fps max 60 fps ti şimdi 9 fps e kadar düştüğü yerler oldu max aldığım da 30 fps)
YAZIK…
Hiç katılmıyorum.Yüksek grafiklerde 45-60 arası oynuyorum rx570 ryzen 5 2600 ile.Tam anlamıyla iyi değil ama kötüleşti demen haksızlık olur.
Haftaya Anadolu, Pamukkale, Pamukkale Jumbo, KamilKoç, KamilKoç Ege Hat, Topçam, Yeni Aksaray, Astor,
Metro Suit atölyede olmuş olacak. Şu an yükliyememe sebebim daha atölye desteği gelmedi haftaya hotfix çıkacak ve destek gelecek.
gtx 1050 4 gb 16 ram i7 de böyle bende rica etsem grafik ayarlarını paylaşır mısın burda
Resim çekerken ölçeklemeyi ultraya alıp sadece 3 adet fotoğraf çekebiliyoruz , akabinde oyun komple donuyor ? Bunu yanlız ben mi yaşıyorum ?
Ara takılmalar oluyor ama aşırı yada sürekli bi donma yaşamadım murat abi. Sanırım herkeste farklı sorunlar var hilmi abide reterdar sesi gelmiyor bende ai trafikte dolaşan otobüs hiç yok sende de bu var demek ki.
Evet bazen 3 bazen 1 fotoğraf sonra oyun otomatik olarak kitleniyor, bu durum herkesde şuan böyle,TML forumdan bildirmek gerek.