Aha Başı Tuttuk
eskiden setrada vs düşük yakıt seviyesine geçince bildirim sesi falan geliyordu çok güzel artık o da yok
abi o bildirim sesini bilmiyorum hiç depoyu bukadar bitirmediğimden ama bildirim sesi vs hiçbirşey ötmedi inşallah 1.26 da manuel vitesle birlikte onuda görürüz tekrar
MagicBloom u kapat yeterli
hetrix in şeyinde baştaki 4-5 şey aktif zatende karıncalanma olmaya başladı neden olabilir foto atarım birazdan
ben de olmadı hiç
bu skinin linki varmı
kendime özel yaptım ilerde ets2/fernbus skinleri yapıp paylaşmayı düşünüyorum (bu skin dahil)
skin güzel olmuş eline sağlık inşallah fernbusta neoplan tourliner i yakın zamanda görürüz (ki man e6 geliyorsa ücretsiz şekilde ondan sonrakide ücretli tourliner olabilir gibi duruyor)
inşallah direkt alacağım bir dlc olacak (euro 6 nasıl bedava olacak ben ona şaşırıyorum )
Steam Atölye’de paylaşmayı düşünüyor musun?
şimdilik hayır ilerde kesin paylaşıcam(yavaş yavaş yeni foruma alışmaya çalışıyorum)
Anladım çok iyi gidiyor gözüken,emeğine sağlık…
saol
bir ücretli dlc çıkartıyorsa bir ücretsiz çıkartıyor e zamanındada man için tüm gelen araçları beleş oalcak denmişti son gelen dlc de ücretli dlc manın db sinin fotosunuda attılar buraya mandan sonra ben tourliner bekliyorum
asıl bi tr gelse oyunu bi gör
Tr’den önce aslında fizik ekonomi h shifter güncellemeleri gelse ve stabil bi oyun olsa zaten çok güzel bi oyun olacak… ama bi 2 3 senemiz daha var gibi
var var 3 4 sene varda fizik olarak kötü değil şuanda dediğin gibi h vites ve fps güncellemeleri gelmesi lazım