Fernbus Simulator - Screenshots

Sefer bitti otobüsü garaja çektim.

2 Beğeni

Evet günün 2. seferi neoplan skyliner ile başlıyor.

2 Beğeni

Fransa DLC’sinde Marsellia Şehri.

DLCli yerler güzel ve özenli o zaman Almanya’ya göre. Otobüs dlcsi olarak neoplan ve setra var bende. Başka ne önerirsiniz ?

Her otobüs DLCsi güzel ya. Vanhool dahil ondan sonraki yok bende. Yarınki indirimde alabilirsem interlink HD ve Neoplan Cityliner almak isterim. Yeni kasa MANı seviyorum ztn gerçek hayatta favorimdir. Gerçi yeni kasa diyorumda onun bir üst modelide çıktı 2025 kasa. 3. jenerasyon diyelim.

Saydığım iki marka hariç bir tane önerebilir misin 1 harita dlcsi + 1 otobüs alıcam

Man Lions Coach 3rd Gen gider aga.

harita kesinlikel Fransa özellikle Paris çok güzel. Otobüs Man çok güzel

Bende onu önerdim aslında ama galiba sevmedi pek.

Neoplanların arasıdnaki benim Setranın garibanlığı.

1 Beğeni

Oyunda beleş kullandığımızdan nasıl bir farkı var ki

Dış tasarım komple değişik farları felan farklı. Onun dışıdna sanırım iç kokpitde ufak değişikler var. Direksiyodnaki logo farklı. Ayrıca Yol bilgisayarı dediğimiz o küçük ekran farklı. Oyuna inşallah bir gün MAN Lions Coachın 4th gen gelir.

1 Beğeni

Beğenenler var senin gibi MAN’ı. İndirimler gelsin onuda alayım

Almanı tavsiye ederim. Bende iki otobüs DLCsini almayı düşünüyorum indirim geldiğinde.

Otogar bomboş sadece benim MAN var. Normalde peronlarda bekleyen otobüsler olmuyor muydu

1 Beğeni

Otobüs kaptanı çok para kazandırıyor kendime merso aldım :smiley: Şaka bir yana bu özelliği yeni öğrendim. Bazı yapay zeka aracını sürebiliyormusun. Muhtemelen trafik sıkıştığında yolu açman için.

1 Beğeni

Bazı otogarlarda hiç olmuyor

Anladım ben her otogarlarda oluyor diye biliyordum. Demekki küçük otogarlara eklenmiyor.

3 Beğeni

3 Beğeni