karlı gece seferi en sevdiğim <3
dlc de hiç otogar var mı, yoksa hep böyle yol kenarınan mı alıyoruz yolcuları ?
Dlc’nin 4 şehrinde de yol kenarındaki duraklara yolcular indirip duraklardan yolcu alıyorsunuz. Sanırım gerçek hayatta da oralarda böyle, TML gerçekte neyse ona bağlı kalıyor diye biliyorum.
15 gün sonra yollarda olacak Hollanda menşei VDL Futura DD modelini incelemek için onca işin gücün ,kar yağışının arasında heyecanla showroom’a gittim.Çok kalabalıktı .Araç abi bildiğin karanın Boeing’i hemen 1 tane sipariş verdim. Opsiyon olarak koltuklar deri gelecek ![]()
Çok iyi bence beklemiyordum ![]()
Işıklandırmanın kralı
evet, kaleye giden yolun sağında kalan, tepelik yolun sonundaki köprü. Maalesef tecrübe ettik…
![]()
Hamburg terminalindeki kalkış noktası değişmiş o gereksiz cep yerine artık perondan kalkış yapılıyor.Eskiden yolcuları alıp o perona geçip ordan kalkış yapardım:D İyi olmuş
!Limoges Sultan Ahmet camii ![]()
En son 2020 Aralıktan bu yana oyuna girmiyordum betaya katılıp gireyim dedim oyunun havası nedense bayağı bi farklı geldi, Ama malum oyun yani, 20-30 saat daha oynar yine 2-3 ay salarız gibi geliyor. ![]()
Her gün düzenli olarak oynuyorum fps istediğim düzeyde zevk ala ala oynyorum ya bana yeter ![]()