Fernbus Simulator - Screenshots

karlı gece seferi en sevdiğim <3

1 Beğeni

Fernbus’u yaşatma derneği Hollanda şubesinden selamlar… :raised_hand_with_fingers_splayed: :raised_hand_with_fingers_splayed::smiley:

13 Beğeni

dlc de hiç otogar var mı, yoksa hep böyle yol kenarınan mı alıyoruz yolcuları ?

1 Beğeni

6 Beğeni

Dlc’nin 4 şehrinde de yol kenarındaki duraklara yolcular indirip duraklardan yolcu alıyorsunuz. Sanırım gerçek hayatta da oralarda böyle, TML gerçekte neyse ona bağlı kalıyor diye biliyorum.

2 Beğeni

ASİL

10 Beğeni

15 gün sonra yollarda olacak Hollanda menşei VDL Futura DD modelini incelemek için onca işin gücün ,kar yağışının arasında heyecanla showroom’a gittim.Çok kalabalıktı .Araç abi bildiğin karanın Boeing’i hemen 1 tane sipariş verdim. Opsiyon olarak koltuklar deri gelecek :slight_smile:

15 Beğeni

:snowman_with_snow: :snowflake:

12 Beğeni

Çok iyi bence beklemiyordum :laughing:

Tek güzel tarafı.
Imgur

15 Beğeni

Işıklandırmanın kralı

2 Beğeni

10 Beğeni

Güneşe doğru.
Imgur

10 Beğeni

13 Beğeni

Son eklenen “Bavarian Castle DLC” ile gelen kaleye ziyaret:

15 Beğeni

evet, kaleye giden yolun sağında kalan, tepelik yolun sonundaki köprü. Maalesef tecrübe ettik… :smiley: :laughing: :sweat_smile:

2 Beğeni

Hamburg terminalindeki kalkış noktası değişmiş o gereksiz cep yerine artık perondan kalkış yapılıyor.Eskiden yolcuları alıp o perona geçip ordan kalkış yapardım:D İyi olmuş

!

Limoges Sultan Ahmet camii :smiley:

7 Beğeni

tren istasyonuymuş ilginç

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Limoges+Bénédictins

:smiley:

5 Beğeni

En son 2020 Aralıktan bu yana oyuna girmiyordum betaya katılıp gireyim dedim oyunun havası nedense bayağı bi farklı geldi, Ama malum oyun yani, 20-30 saat daha oynar yine 2-3 ay salarız gibi geliyor. :smiley:

8 Beğeni

Her gün düzenli olarak oynuyorum fps istediğim düzeyde zevk ala ala oynyorum ya bana yeter :smiley:

1 Beğeni