Kar yağınca köyde yapacak iş kalmadı, öyleyse yaylaya çıkıp sucuk ekmek yapmanın tam zamanı. Biraz da keyif!
Tümosan çok fazla problem çıkartmaya başlayınca sıfır bir traktöre geçiş yaptık. Şimdilik keyifler yerinde bakalım.
Traktörlerin saatleri çok yükseldi, ikisini satıp bir tane Roland Mor New Holland T6 155lik aldım. Kredi işini çözersem 1 küçük traktör ve biraz daha tarla almayı planlıyorum.
Yeni projelere devam. 5-6 milyon Rotatif krediyi bankadan aldıktan sonra bir merkez inşaa etmeye karar verdim. Köyün içinde ağaçların arasında doğal korunaklı kare bir araziyi gözüme kestirmiştim, aldım ve işe koyuldum. Henüz bitmedi biraz daha eklenecek şeyler var, sonraki hasat mevsiminde silolar ve bir kaç istasyon ekleyeceğim. Peyzaj biraz daha değişecek. Tohum vb malzemeleri getirip götürmek için sıfır bir şirket arabası da aldım.
Harika bir mod gelmiş. Kirlenme efekti eksikti ekleyip direksiyona konfor paket kodlayıp (çalışınca aşağı inen stop edince yukarı çıkan) güzel güzel fotoğrafladım. Parayı vurmuş çiftçinin aile arabası. ![]()