Farming Simulator 19 - Destek & Yardım

valla ne deseniz haklısınız :sweat_smile: bayadır oynamıyordum 2 aydır falan öylesine bi gireyim dediydim :smiley:

Arkadaşlar oyuna yeni başladım da iki gündür oyunu tam anlamıyla öğrenmeye çalışıyorum. Üç şeyin cevabını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

İlki, yerleştirdiğimiz dekorasyon nesnelerini veya garaj gibi nesneleri nasıl kaldırabiliriz? Çit modu yükledim fakat yanlış koyduğum vakit kaldıramıyorum. Aynı sorun binalar için de geçerli.

İkinci sorum resimdeki menüde hayvan menüsü açılmıyor. Anladığım kadarıyla ‘‘Seasons’’ moduyla alakalı bir meseleymiş. Alt + S yaptım fakat yine de açılmadı -_-

Üçüncü ve son sorum da ekimle ilgili. Şimdi ben sallıyorum buğday ektim… Bu buğdayın yetişmesi için ne kadar bir süre lazım ve buğday ekili iken yapmam gerekenleri (gübreleme, ot yolma, ilaçlama vb.) ne zaman yapmam gerektiğini nasıl anlayabilirim. Bir de 120x hızdayken ve ekinler büyüyorken başka nelerle ilgilenebilirim, tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler :smile:

1 Beğeni

1-Yerleştirdiğiniz nesneleri P menüsünde sol aşağıda Garaj diye bir seçenek var oraya girdikten sonra sağ tarafa doğru kayarsanız satmak istediğiniz nesneleri görürsünüz.Eğer satmak istediğiniz nesne birden fazla ise serbest kamera geliyor oradan nesnenin üstüne tıklayıp satabilirsiniz.
3-Mahsullere en fazla iki defa gübreleme veya ilaclama yapiliyor.İlk gubreyi ektikten sonra ikinci gubreyi de mahsullerin sekli degistikten sonra.Zararli otu ise tarlanin icine gelince bir menu cikiyor oradan anlarsin.
Mobildeyim kusura bakmayin birde oyunu bayadir oynamiyorum.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

ESC’ye bastığımda hayvanlar için menü açılmıyor. Nasıl açılacağını bilen var mı?

Mağazadan sürekli gidip tohum alıp gelmek sorun oluyor da… Acaba çiftlikte bu tohumları depolayabileceğim bir mod var mı?

Bu işinizi görecektir.

Hocam yeniden çok teşekkür ederim. Multide çalışır mı?

Farming simülator 19 indirdim orginal oyun ama tıklamama ragmen bir türlü açılmadı epic games den indirdim bu arada yardımcı olabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler…

Arkadaşlar fs 19 bugün yükledim fakat oyun açılmadan masaüstüne atıyor nedenini bilen varmı acaba

Herkese iyi forumlar, sitede yeniyim. Konuyu yanlış yere açtıysam da özür dilerim. Dün gece FS 19 edindik arkadaşlarımla ve yaklaşık birkaç saat oynadık. Ancak kafama takılan bir soru var. 3 kişi tek bir çiftlikte çalışıyoruz. Herkesi çiftlik yöneticisi yapmama ve tüm yetkileri de vermeme rağmen ben oyundan çıkınca onları da atıyor. Acaba arkadaşlarımın ben olmadan oynama ihtimali var mıdır?

Merhaba, oyunu siz kurdugunuz icin siz cikinca arkadaslarinizda cikiyor. hersey normal. Eger server kiralarsaniz bu sorun ortadan kalkacaktir. herkes diledigi gibi girip cikabilecek. Verygames yada daha farkli server kiralama yeri internet uzerinden bulabilirsin. Kurulum ve ayarlar icin youtubede SimulasyonTurk ve diger kanallara bakabilirsin.

Sistem gereksinimlerini karşılıyor musun?

Çok teşekkür ederim hocam. Son olarak, herkesi farklı bir çiftliğe yönetici yapsam da yine benim girmem gerekecek değil mi? Çare server yani…

Verygames.net ’ten sunucu satın almak için https://www.verygames.net/en/shop/fs19-server-host-fs19-rental-mieten_54

(%5 indirim kuponu “simturk” )

multiplayer sunucu kurulumu ayarlar

https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-19-multiplayer-sunucu-nasil-acilir-ve-yonetilir-video/

Server yoksa evet sizin girmeniz gerrekecek

Evet Arkadaşımda açılıyor fakat bende tarlaların olduğu yerde atıyor

Farming simülator 19 indirdim orginal oyun ama tıklamama ragmen bir türlü açılmadı epic games den indirdim bu arada yardımcı olabilirmisiniz acaba bide uyumluluk sorunu diye bişey duydum o olabilirmi şimdiden teşekkürler…

uyumluluk sorununu denilen sey ekran karti ve sistem. dx destegini ekran kartiniz karsiliyormu?

o kadar bilgisayardan anlamıyorum nasıl anlarım onu

multiplayerde bir sunucya katılmaya çalışırken çok oyunculu oyun ile bağlantı kurulamadı hatası alıyorum ( girmeye çalıştığım serverler mod içermiyor)