Farming Simulator 19 - Ana Konu

şaşıracak bir durum yok ki çoğu firma bunu yapıyor Massey adını kurtarmak için 3000 serisinde perkinsten deutz motora geçti eski steyrler mercedes motor kullanırdı şimdikiler iveco kullanıyor bazı claaslarda cat motor var

2 Beğeni

Şöyle, Claas gibi sektörde önde gelen Alman markasının kendi motorunu kullanmamasına şaşırdım. (Kendi motorları var mı net bilmiyorum) Gerçi alacakları motorlar yine Alman mühendisliği ürünü orası ayrı.

Firmalar kar ve sağlamlık oranına bakıyor türkiyedeki mercedesler renault motorlu :slight_smile:

1 Beğeni

bu işler karışık :smiley: yani hemen hemen her firma başka markanın motorunu kullanıyor. tabi kendi motorlarını üretenler de var. mesela bildiğim kadarıyla john deere nin motoru kendine ait ama @Mertcan39 ın da dediği gibi massey de deutz motoru yada ne bileyim bunun gibi claas da man motoru olabiliyor.

1 Beğeni

Tarla hektarını gösteren bir mod vardı. Epeydir arıyorum bulamadım. Bilen varsa paylaşabilir mi?

farmcon 19 videosu

yaniden bir save yaptım tam ekipanlı büyük çalışmak isteyenlere nası paylaşabilirim?

Modders: The ModHub Rewards Program now support non-SEPA payments.

If you encounter any problems with the payments, reach out to us through the ModHub Messenger.

SEPA listesinde biz yokuz haliyle şu an destekleniyor. İyi modlar indirildiğinde bir miktar ödeme alabiliyor. :slight_smile:

anlamadım ben

2 Beğeni
2 Beğeni

Mogli aceleye gelmiş bir Mod paylaştı içerisinde vites modu da var, Fakat doğru çalışmıyor. Yapmayacağını söylemişti başka birisi geçenlerde yapınca MP de çalışmasa bile bişeye benzeyen bir vites modu çıkmıştı. Bunu görünce yedirememiş olsa gerek ki yarım yamalak bir mod çıkarmış VehicleControlAddon diye geçiyor. Vites ve debriyaj sistemi şuanlık doğru çalışmıyor. Ama geriye kalanlar gayet güzel çalışıyor, zaten yapamadığını yapabildikleri ile örtmeye çalışmış gibi. Ama güncelleme ile düzelecektir ne de olsa bu adam Gearboxaddon gibi bir mod yapan yetenekli birisi. Hoşuma gitmeyen kısmı ise önce yapamayacağım deyip sonra yediremeyip yarım bi mod çıkarmış olması. Bizim F-Max gibi oldu buda :smiley:

ileride düzweltirmi acaba :smiley:

Yani düzeltir bence :joy: düzeltmezse de zaten millet diğer modu kullanır.

2 Beğeni

şimdi claas ile yeni mi markamı geliyo ?
anladığım buda :smiley:

gördüğün gibi twitten belli google nin konsolu mu ne olacaktı kendileri ona gelecek sanırım

1 Beğeni

anladım teşekkürler

LSinfos.de sitesinden Claas eklentisi görüntüleri

2 Beğeni

harika inşallah 50 tl den fazla olmaz :smiley: