Kral o senin dediğin DLC ler çıktı bile çok önceydi onu dediklerinde. Şu anda tamamen yeni oyuna odaklanmış olmaları gerekiyor hayla DLC çıkarıcaklarsa bilemiyorum, acaba bir erteleme mi görücez?
Bilemiyorum artık yeni oyun çıkana kadar varolan oyuna yeni şeyler getiriyorlar hep 21 çıkana kadar dlc gelecektir mutlaka bekliyorum bende
Yine işe yaramaz bir dlc. Adamlar var olan şeyleri makyajlayıp makyajlayıp satıyor. Yine aynı işi görüyorsun yine aynı şeyleri yapıyorsun. Bu olay bir tek bana mı saçma geliyor diye yabancıların yorumlarına baktım çoğu kişi benim gibi düşünüyor. Bir de Almanlar 2 tane araca 4 euro mu vereceğiz diye sitem etmiş. Bir gün biz de bir DLC’ye 4 TL çok değil mi hıyarlar diye sitem edebilecek miyiz acaba?
Bana kalırsa oyunun bu araçlardan ziyade ormancılıkla ilgili bir güncellemeye ihtiyacı var. Ağaç fizikleri çok kötü. Autoload kullanmadan kütükleri yükleyebilmek uzun dakikalar alıyor. Vinçle kütük mü yakalamaya çalışıyorum hediye makinesinden peluş bebek mi almaya çalışıyorum belli değil. Sırf bu fizikler yüzünden ormancılık yapmıyordum. Neyse ki firewood modu çıktı da ağacı el ile taşınabilir küçük parçalara bölerek satmak için bir amaç doğdu. Oyun için binlerce araç modu yapılıyorken bu tarz dlcler çıkarmak yerine yeni ürünler, fabrikalar ve teknolojiler getirseler keşke.
Kesinlikle katılıyorum ormancılık aşırı zayıf. Pick-up dışında odun taşımaktan daha zor çok az şey var.
4’ün 1’i geldi
DLC çıktı ve fiyatı 20 TL.
Podcast serileri daha önemli bizi yavaş yavaş yeni oyuna götürecek. Vallah şu an vakit ayıramadığım için girip DLC’ye bile bakamadım. Çiftliği de tam kuramadık ulan oynamak istiyorum ve deli gibi üşeniyorum. Ancak yayında oynasam uğraşsam olur.
Yine bir Multiplayer sunucusu açılırsa gelebilirim Ağam.
Ne saçma dlc videosu ya guitar hero tanıtımı gibi olmuş
epic games de sezon biletini 49 TL’ye almıştım şimdi baktım 140TL olmuş. Arkadaşa alcaktık ana oyuna indirim bekliyoduk. Nezaman düzelttiler bu hatayı
Ormancılıkta elektrikli testere dışında makineler ile bir b*k yapamıyorum hiç gerek yok ekstra makineye
ormancılık 2015 te gelmişti sanırım hiç gelişmedi odunları yerden alması dizmesi hala dert
Çok oyunculu modda sorun yaşamadan oynayan var mı bu oyunu?
Tüm bölgelerde denedik hepsinde 3-4 saniye aralıklarla takılmalar oluyor. Herkeste oluyor mu bu?
Astragonun yayıncılığı devam edecek.
C64 sürümüde 1 nisanda teaser edilmişti ve adamlar gerçekten yaptı buda gerçek olabilir.
Birde 2.5 yıl olacak fs 19 çıkalı umarım yeni fs oyunu bu kadar beklemeye değer olur.Artık getirebilecekleri herşeyi getirdiler gerçekçi toprak dokusunun mutlaka olması gerek.