Farming Simulator 19 - Ana Konu

yardımcı olabilecek kimse yokmu

Ben böyle bir mod kullanıyorum hem uğraşmazsin tak çıkar

john deree yi sattım yerine krone big x 1180+ yı aldım ona takılıyor dolly ile yinede teşekkürler

veriler eşitleniyorda kalıyor sonra sunucudan ayrıldı diyor sorunu makalede çözüldü diye eklemişsiniz ama çözümden bahsetmemişsiniz bende yaıyorum çözümü varsa paylaşabilirmisiniz ?

Bizim o sorunda bulduğumuz çözüm temiz İnternet bağlantısı. Başka bişey yapmadık. Direk kablolu bağlantı sağladık sorun çözüldü.

1 Beğeni

@Tong_Yabgu ve @batuhan_canlioglu oyuna epic games ile mi giriyorsunuz? Eğer öyleyse ben şu çözümü bulmuştum ve işe yaradı.

1 go into settings of the Epic Game Launcher
2 Scroll down till you see Farming Simulator 19
3 Click the sideways arrow
4 add the command “-server” without quotes
5 launch the game and server should start to load
6 then go into where “dedicatedServer.exe” is located and launch that
7 The server should be working

Türkçesi:

Epic Games ayarlarına gir. Aşağıya inip Farming Simulator 19 ayarlarını aç ‘’ -server ‘’ komutunu gir. Daha sınra oyunun yüklü olduğu dosyayı bulup dedicatedServer.exe aç. Açılan ekranda yazılar dolduktan sonra kapat. Farming Simulator 19’u çalıştır. İstediğin servera girebileceksin.

2 Beğeni

@Sashigrey hocam senin dediğini yaptım. oyun açılırken direk açılmıyor bu çıkıyor ve burda kalıyor. bizde çok oyunculu oyun ile bağlantı kurulamadı hatası alıyorduk.


Herkes de mi böyle yoksa bende çıkan bir problem mi bu?

ben böyle bir ekranla karşılaşmadım dostum, yaptığım işlemlerden sonra FS19 exesinden direkt oyuna girdim.

Arkadaşlar 1050 ti ekran kartım ve 8700 i7 im var ama araçları kokpitten kullanınca ve sağa sola bakarken ufak takılmalar oluyor bilgisayarım yüksek seviyeyi destekliyorken ben orta seviyede kullanıyorum bu takılma olayını nasıl çözerim aynalarıda kapattım.

Ufak takılmalar rahatsızlık verecek seviye değilse sıkıntı yoktur. Oyundaki hayvan vs. fps etkiliyor.

1 Beğeni

DLC gelmişti ama daha girmedim denemedim bile bizim slovak village de yarım kaldı özlüyorum…

Bu arada Slovak village yeni surumu cikti sanirim eski kayit dosyasini silmek gerekiyor. eski surumde ilerleyen surecte oyunda cok kasma oluyordu, umarim cozulmustur…

Anca apuk sapuk dlc yapıyorlar. Modu zaten var kardeşim sen bana yapsana dınamık arazı urun yetiştirme detayı ver bana sulamadan mısır olurmu ? adam gibi bi mevsim yap şu oyuna ancak araç ekipman yokmuş gibi

aynen öyle sulamadan mısır pamuk buğday olurmu biz buğdayı bile 1 kere suluyoruz

1 Beğeni

Tek hayalimiz suya kavuşmak. Resmen susuz tarım yapıyoruz. Spintires gibi olmasına gerek yok hafiften bir çamur, su efektleri olsa yeterli.

Markalara gelirsek ileri de bir Deutz DLC gelse iyi olur. Koca markadan sadece 1 traktör koymuşlar. :face_with_monocle:

1 Beğeni

E bir sürü de modları var, bence gerek yok Dutz a. Tek-el tek-el… El mahkum…

1 Beğeni

@Hakan0zdamar valla o kadar haklısın ki… neymiş biz herkesin sistemi kaldırabilsin diye yapıyoruz muş. yapsanıza işte kardeşim C&C daki gibi bir sistem, sistemi yetmeyen düşürsün arazi kalitesini gerçekçi toprak dokusundan normal fs deki gibi düz bir araziye geçsin, mis gibi işte, yani çok mu zor bunu yapmak? haritanın tamamı gerçekçi toprak dokusu olsun demiyoruz ki kardeşim yada bize snowrunner yapın demiyoruz ki…
@FarmerJax onu bende farkettim koskoca firmadan tek bir traktör koyuyorlar. hayır bir önceki oyundaki traktörleri bu oyuna portlamak çok mu zor? bu olayı hiç sevmiyorum işte, bir önceki oyunda olan şeyleri yeni oyunda çıkarıyorlarsa kabul etmem kardeşim. bu konuda sana katılıyorum fakat yani sürekli de Araç-Ekipman DLC`si de bi yere kadar zaten yaptıkları başka bir şey yok.

1 Beğeni

Kverneland ve Vicon Tarım Ekipmanları DLC’si Farming Simulator 19 için çıktı! https://www.simulasyonturk.com/kverneland-ve-vicon-tarim-ekipmanlari-dlcsi-farming-simulator-19-icin-cikti/

2 Beğeni
1 Beğeni
7 Beğeni