Az önce ön siparişimi verdim, dayanamadım. F1’siz kalamam 
İstanbulPark’ta takvime girince iyice heveslendim ve fiyatını eleştirmeme rağmen oyunu almaya karar verdim 
Bazı kaynaklara göre İstanbulPark oyunda olmayacakmış ama ben yinede olacağına dair bir umutla oyunu aldım umarım olur olmazsa iade ederim herhalde 
EA Games’ten umutluyum güzel birşeyler gelicek bence bu sefer 
Button ile BrawnGP renklerinde takım kurmak istiyorum 
2 Beğeni
F1 yarış direksiyon ve pedal çekilişi var ve katılmak için sadece gösterdiği siteye küçük bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır.
https://www.youtube.com/channel/UCB_qr75-ydFVKSF9Dmo6izg/community?lb=UgyL-OCHqBkYKkkhFcF4AaABCQ
F12021’den ilk oynanış videoları geldi 
2 Beğeni
EA biraz oyuna renk katmış gibi, çok hafif ve güzel teması var. Tek sıkıntısı fiyatı onun dışında bir problem yok 
Ayrıca menü müziğide F12012-F12013’e benzer birşey olmuş duyunca duygulandım 
2 Beğeni
Ea games in oyuna müdahalesini F1 2022 den itibaren göreceğiz F1 2021 oyunu 2020 ile aynı F1 2022 de yeni oyun motoru ile birlikte ne gelecek bakalım.
2 Beğeni
Kesinlikle, 2022 araçlarıyla çok zevkli bir oyun olucak. Umarım fiyatı 2021 gibi olmaz 
2 Beğeni
Malasef artık 500 TL den aşağı vermezler (indirimler hariç) ben o yüzden satılmasını hiç istemiyordum. 
3 Beğeni
Codemasters bölgesel fiyatlandırmanın kralını yapıyordu ama EA herşeyin içine etti 
3 Beğeni
Bak 200 TL yapsalardı anlayabilirdim ama çok gereksiz uçuk fiyata çıkarıyor fifa21 e o para verilir adamlar efsane yapmış ama f1 2021 2020 nin devamı bu parayı hak etmiyor.
1 Beğeni
00:21 Verstappen-Ocon 2018 Brezilya 
Şaka bir yana, BrakingPoint güzel birşeye benziyor 
3 Beğeni
Parası çok ya… yoksa çok iyi yapılmış
1 Beğeni