Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Mercedes MP4 için güzel bir tandem modu bilen var mı?

Steam Workshop’ta Mercedes-Benz MP4, MAN TGX Euro 6 ve Scania modelleriyle ile uyumlu SCS orijinal tandem şasi modu var ama Krone DLC ister. Şu anda piyasadaki en iş görür tandem modu bu.

2 Beğeni

Hocam bu modu biliyorum da bana bu dorseler pek gitmiyor ya, çok detaylı ve güzel bir mod değil. Alex’in MP4’ü gibi bir mod arıyorum ama bulamadım hiçbir türlü.

Hocam mod etkinleştirip oyuna girince F-MAX seçince ve interioru değiştirmeye çalışınca oyundan atıyor acaba bi çözümü varmıdır
Not:Mod sıralamasını denedim ama aynı hocam.
Not:Modu deneyeli zaman geçti. Şu an linkte çalışmıyor.

buna 35 euro istiyorlarr cok degil mi ya

oyun içi:

2 Beğeni

Mod silinmiş.Dosya sende varsa çözebilirim belki.

1 Beğeni

Maalesef silmişim :neutral_face:

Parmak led

1 Beğeni

Bu XBS ne yapıyor ya! Gösteriyor, bi daha gösteriyor ama vermiyor :smiley:

Aklıma şey geldi Neşeli Günler filmindeki Şener Şen ile Ayşen Gruda repliği geldi :joy:

1 Beğeni

Bende vardı galiba bir bakayım :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkürler hocam ama modun yapımcısından izin almadan bi sorun olmaz değilmi hocam @ugurekc

Hangi mod anlamadim

Hocam Ford F-MAX Blackline modu

1 Beğeni

Hocam senin blackline modu var ya hani :blush:

2 Beğeni

Sorun aracın dış tarafından içini görmemizi sağlayan “exterior interior” dosyasıyla alakalı. Dosya eksik bu yüzden oyun dosyaya erişemeyince çöküyor.

→ Orijinal modtaki dosyayı ekleyince sorun düzeldi.

2 Beğeni

Hocam düzelmiş halini atabilir misiniz tabi öncelik olarak @BetaDragon hocamdan izin almamız gerek galiba.

1 Beğeni

Arkadaşlar aranızda mod yapabilen birisi var mı? Benimle iletişime geçerse sevinirim.

piyasada bilinenlere bak digorlu umut falan gibi şasi yaptıracaksan sana yardımcı olabilir.

2 Beğeni

Scania Streamline Bluestream modu var mı bildiğiniz?