Uzaktan izle daha iyi
Ücretsiz olmasından belli. Balık baştan kokar.
Dashboard yapmış olsaydı ücretsiz olmazdı, 2020 Man Tgx gibi ücretli olurdu.
Her yerde ve her videonda övdüğün Lui, Man’ın bütün haklarını Nikola Trucks’a verdi. Moduna 30$ para veren herkes, gidip nikola’dan 40-50€ arasında bir para verip modu tekrar satın almak zorunda, üstelik her güncelleme başına 10€ verecek millet. Siz ise gereksiz fanboyluk yapmaya devam edin…
Nikolanın mumu SCS güncellemesine kadar yanar
Cidden yazık, modunu size ücretsiz veren herkesin modu iyi, ama modunu vermeyen kişilerin modları kötü… Şimdide sadece izlenme alabilmek için ETS aleminden kimsenin sevmediği, milletin modellerinden parça çalan, EVR’nin seslerinden tut, max’ın seslerine kadar herşeyi çalan Nikola’nın modlarını çekeceksin… Tebrik ediyorum, youtube’da insanları aldatmaya devam
ne mal olduğu belli insanların uyduruk modlarına bir de para mı verilecek? tekrar tekrar? :d
seviye rögar kapağının iyice altına inmiş
tamamiyle scam olayı ortada emek olması bir şey ifade etmiyor onun modeli bunun parçası ulan insan o kadar şeyi yapıp üstüne para isteyip bir de çalar mı? kıytırık bir şeyi çizemeyen adam nasıl bu kadar mod yapıp satıyor hayret
kaç yaşında bu tipler?
Lui’nin modlarını korsan şekilde kullanma düşüncem var. Son yaptığıyla harbi piyasanın bokunu çıkarıyor.
Geçenlerde Toast Top 10 paid mods diye bir video attı, bütün modlar nikola’ya ait yorumlarda bütün modcular var, fred’inden tut max’sına kadar
herkes tepki göstermiş.
Oh ne ala. abi kusura bakma ama burda şu an ban yesemde bunu söylemeliyim. İşine gelince scs yi övüyorsun baak man getirdi baaak yeniliklere üstüne birde nikola ile çaılışıyorsun bedava modlar alıyorsun üstüne birde youtube’de izleyici kasıyorsun. İşine gelmeyince de scs bu gücellemesi de çöp arkadaşlar yok fasa fiso.
İnfilak ettim
toast gibi zaten bu devirde bu videolara kasmak için parayla video çekmek gerekir sadece beleş mod almakla olmuyor
yoksa akıllı adamın mod mod sinematik video ile işi olmaz artık anlamı yok
XBS den şu man f2000 modu hakkında bir gelişme var mı?
Yok, biz de halen bekliyoruz.
O zaman şunu sorayım XBS hayatta mı?
En son nerede duydum hatırlamıyorum ama XBS Allaha şükür hayatta ama hasta. Eskisi gibi bilgisayar kullanamadığı için mod üzerinde çalışamıyormuş.
Yanlız scania iyimiş olsa da sürsek
Work In Progress ama ücretsiz modların da bu kadar iyi olması ve Kass’ın ücretsiz modlar geliştirmeye devam etmesi güzel
incelemek isteyen varsa Mod’un Scs Forum sayfası da burada: Realistic Brutal Weather Snow Edition (WIP) - New Video - SCS Software
Frosty’nin modundan kurtuluyoruz.
kass efendi yol yakınken vazgeç bu sevdadan…