Euro Truck Simulator 2 - Grafik Modları

Aynen hafif var, ama orjinali ile pek bir farkı yok :slight_smile: Atmosferi çok beğendim, özellikle ikindiden sonra yağmurlu havalar mükemmel olmuş…

JBX konusunda denemeden net bir şey söyleyemem, ama dediğiniz gibi biraz makyajlı 1.39’u andırıyor…

1 Beğeni

valla benim gördüğüm 1.40 görüntüleri bunlar kardeşlik:)

19 Beğeni

Bu görüntüleri nereden buldun Faruk abi?

Texture: PNG 1.0 Base
Weather: Realistic Brutal Weather Unforgiving 6.1
Vegetation: Fael Environment 3.1

15 Beğeni

Texture: PNG 1.0.1 Base
Weather: PNG 1.0.1 Weather
Vegetation: PNG 1.0.1 Vegatation

27.05.2021 1.0.1 update
-New Germany Road and Sign Textures
-New Vegetation
-New Weather, Lighting and skybox
-Fixed some errors

18 Beğeni

Bu aa sorunu çözlüyor mu ? Modu yaptığımda.

Hayır çözmüyor.

1.40 için özellikle ücretsiz hangi grafik modlarını tavsiye edersiniz?Furkan’ınkini kullanıyordum,o da şimdi ara verdi güncellemeye.

1.40 için tek ücretsiz grafik modu :smiley: RBW UE V6.5

2 Beğeni

JBX Graphics 2 , sürüm 1.7.5

7 Beğeni

Sa hocam attığınız bu ekran görüntüsü maelesef ets 2 ye değil ats ye ait :blush:

3 Beğeni

Evet biliyorum , skyboxlar falan her iki oyunda da aynı olduğu için paylaştım. :sweat_smile: Konu sahibi kaldır derse kaldırırız tabi ki.

2 Beğeni

Texture: JBX 1.7.5.1 2K Texture
Weather: JBX 1.7.5.1
Vegetation: JBX 1.7.5.1

19 Beğeni

eline sağlık @Burak34 , ücretsiz güncel önerebileceğin grafik modu var mı fael ve realistic brutal graphics weather dışında

1 Beğeni

PNG’nin ücretsiz sürümlerinin 1.40 tan sonraki versiyonlara uyarlanmış hali sitelerde dolaşıyor.

1 Beğeni

Beyler bu aa sorunu çözen bi mod yokmu grafik güncellemesi gelmedi hala oyuna

1 Beğeni

Ben oyunu oynamıyorum doğru düzgün artık. Sana da tavsiye ederim.

Baskan bende oynamıyorum grafik aa yüzünde. Ama başka yayıncılar böyle sorun yok anlamadım

1 Beğeni

Yayınlarda pek anlaşılmaz zaten aa sorunu 4k çözünürlükte falan oynuyorlarsa da pek anlayamazsın zaten bir de 4k ve 2k da aa sorunu 1080 çözünürlükteki kadar kötü değil biraz daha iyi görünüyor.

Aynen bende kötü cok belli oluyor aynada filan en yüksek ayarda bile