O zaman sıradaki gelsin. ![]()
![]()
O zaman sıradaki gelsin. ![]()
![]()
Scs biraz sakin, br düzine içerik duyuruldu çok kısa süre içerisinde bunların gelmesi yıllar sürecek.
bu kadar harita ile uğraşan adamlardan yeni ve doğru simülasyon özellikleri bekleyemezsiniz ![]()
Scs irlanda dlc den sonra anadolu dlc yerine malta dlc getirirlerse şaşırmam. Hoş artık anadolu dlc geleceğine pek inanmıyorum artık gelecekse bile çok geç kalındı. Dlcyi büyük çoğunluğukla biz alacaktık gelecekteki dolar kuruyla ne eskisi kadar rahat pc toplarız ne de dlcyi rahat alırız. Scs anadolu dlc kârını kaybetti. İyi kâr getirmeyeceği için belki de hiç gelmez.
Avrupa bitmeden Anadolu gelmez.Daha reworkler bitmedi.
İzlanda, İrlanda, İskoçya, dahası bir ton ülke reworkları… tr beklemeyin dediğimde inanmıyordu çoğu kişi
En az 3 yıl unutun belki de sonsuza kadar ![]()
Valla TR gelecekse ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur benim için. Her DLC’de harita kalitesini baya artırıyorlar. TR’yi en kaliteli seviyede oynamak isterim şahsen.
tr beklemeyin diyenleri banlamaya geldim ![]()

Eee.Resmi olarak İrlandanında duyurulmasıyla ETS2 haritası resmen bitti.%80’i Harita alanında çalışan bu adamlar taşmı yiyecek şimdi?
Türkiye üzerinde ne SCS ne Promods çalışıyor. Kimse bir şey yapmıyor. Promods’un en büyük bahanesi de SCS Türkiye DLC getirebilirmişmiş. Beklemek çok yordu
oyuna otobüs ve binek araçlar geliyor, oyun world driving simulator olarak değişecek, diğer bölgeler gelecek, ats Meksika’ya doğru inecek, Pavel kimseye söyleme dedi ama siz yabancı değilsiniz.
Avrupalı kamyoncularımız için heyecan verici bir haberimiz var! Dinamik yükleme ve boşaltma özelliği Euro Truck Simulator 2 için ilk kez, yakında çıkacak olan 1.57 güncellemesiyle geliyor. Gelin sizin için neler hazırlandığına daha yakından bakalım!
Bu özelliği ilk olarak American Truck Simulator için tanıtmıştık ve şimdi de ETS2’ye getirmekten heyecan duyuyoruz. Bu, önümüzdeki Nordic Horizons DLC’sinde seçilen özel ve prefabrik depolarda ilk kez ortaya çıkacak ve ayrıca ana haritada ve harita DLC’lerinde uygun olan tüm prefabrik depolara ve Yunanistan’daki bir özel depoya eklenecek - böylece herkes bunu deneyimleyebilecek!
Zahmet oldu ama damper nerde? Galiba İskandinavya’yı verecekler yakında.
Sonunda. Dinamik yükleme boşaltmayı seviyorum. Umarım ileride daha fazla dorselere ve yüklere gelir.
Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır foruma üyeyim ve takip etmeye çalışıyorum ama aynı zamanda oyunu da uzun zamandır oynamıyorum.Rica etsem bir arkadaşım liste halinde beklenen dlcleri ve rework haritaları yazabilir mi?Şimdiden teşekkür ederim.
Tekrar hoş geldin.
Gelecek yenilemeler
Gelecek DLC’ler
Ayrıca şuanda WOTR üzerinde cadılar bayramı etkinliği devam ediyor. Detaylarına bu konudan ulaşabilirsin.
Teşekkür ederim
Konteynerlere de gelsek keşke dinamik özelliği ah be scs
Onada gelir. Ben bu dinamik yükleme boşaltma her yüke her kargoya geleceğini düşünüyorum.