Arkadaşlar Oyuna 1.55’te asekron vsync özelliği geldi bence haritadaki takılmalar zamanla bitecek takılmaların bitmesi için oyun ayarlarında fedakarlık gerekiyor ağaç ve bitki ayarlarını düşük veya orta yapmak en iyisi yoksa mikro takılma artar başka seçenekte dokuyu orta veya düşüğe alma ve grafik ölçeğini düşürmek smaa+taa açık yoksa takılma arttırıyor bunları yaparsanız faydasını her iki oyunda görüyorsunuz
Senin sistemin hala böyle mi? Eğer böyleyse, ayarlarını sistemini rahat çalıştırabilecek duruma getirmelisin. Birkaç ayar denemişsin ama her zaman SCS’nin optimizasyonundan şikayetçisin, herkes her istediği ayarlardan oynayamıyor maalesef.
Hercules Gt710 gddr5 2gb VRAM,10 GB 1333 MHz ram,işlemci i3 2100,2 tane HDD var güncelledim anakartı modeli Asus p8h61 ilerde daha iyiye güncellerim APU sistem gibi düşünüyorum
Artık rahat oynuyorum yetiyor gibi bazı DLC’lerde FPS düşüyor ve fps’im 58-60 arası yenilenen İsviçre ve Almanya’da oynuyorum
Biliyorum herkesin bilgisayarı yeni değil artık yeni ekran kartlı sistemler pahalı gibi lüks oldu yeni sistemler
Rework ile eklenen ülke hiç duymadım. Muhtemelen DLC ile eklenir.
Evet scs nin hiç sorumluluğu yok benim ayar kısmam lazım devam böyle arkadaşlar…
nvidia app de bi ayar var grafik sekmesinden ets 2 ats seçip mouse u aşağı kaydırınca yumuşak hareket diye bi ayar var onu açarsan biraz olsun düzelir ben de işe yaradı biraz ama yeni bi özellik olduğu için bazen görüntü de bozulmalar olabiliyor ben 4050 li laptop da 60-70 fps arası alıyodum
SCS’den masallar…
Actros 2014 6x4 ve 8x4 şaside 5.teker yok. Dorse takılamayabilir. Forumda bug olduğunu doğruladılar. Bir şeyi bozmadan duramıyorlar…
MP4 rework ile mi uğraşıyorlar acaba diye düşünüyorum.
Ya hadi inş actrosum unutuldu ![]()
Rework geldiğinde bu bug ila düzeltilir.
https://steamdb.info/app/3977520/subs/
Son eklenen DLC’ye Free on Demand yazısı eklenmiş yeni araç DLC’si hayırlı olsun. Evet tahminleri alalım. Benim tahminim DAF XF Electric, sekerse Renault Trucks T 2025 kameralı olan versiyon. ![]()
2025 model Renault fena olmazdı ama onun ayrı DLC olarak değilde hali hazırda bulunan araca upgrade olarak geleceğini düşünüyorum. Bu DLC Elektrikli Daf olma ihtimali yüksek ama Allah için artık şu Mercedes’leri getirin.
ford fmaxtır bence
Bende kamera olmasından dolayı ayrı bir DLC olarak gelebileceğini düşünüyorum.
@simulasyonturk ah ah keşke F-Max olsa hem de son versiyonu.
Ayrıca 4 ay önce eklenen DLC’de de güncelleme yapılmış, ortalık hareketlenecek gibi. ![]()
Eğer ki Scania Süper ayrı araç olarak gelirse Scania Süper olabilir. Var olan araça upgrade olarak olarak gelirse daf XF electric olabilir. Mercedes olacağını sanmıyorum onun yolu var gibi gözüküyor.
SCS Software: Konsollara Giden Yol Geliştirici Sohbeti
Bugünkü blog yazımızda, Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator’ı konsollara getirme çalışmalarımıza dair daha fazla bilgi paylaşıyoruz . Bu projenin arkasındaki önemli meslektaşlarımızdan bazılarının yer aldığı ve sürecin nasıl ilerlediğini daha yakından görmenizi sağlayacak bir video hazırladık. Haydi, birlikte izleyelim!
Mercedes-Benz Actros diyorum. Actros L de gelirse şaşırmam.
Konsol sürümü bu sene gelmeyecekmiş.Seneye kaldı.